Italija, Giuliano
...Kempinė pyragas, mišri pasterizuoti kiaušiniai, cukrus, miltai "0", amerikietiški miltai, vanduo, kvapai. ĮDARYMAS: Saldinta avies ricotta, migdolų pasta, cukruoti vaisiai.
Italija, Paterno'
...Visame pasaulyje žinoma kaip tradicinis Sicilijos virtuvės patiekalas, ji taip pat buvo įtraukta į P.A.T. Žemės ūkio politikos ministerijoje. Baklažanai, paprikos, svogūnai, salierai, žalios ir juodos alyvuogės, kaparėliai, actas, druska, cukrus, vietinių pomidorų tyrė ir ekstra vierginio alyvuogių aliejaus – tai yra Catania versijos CAPONATA ingredientai; kurie kartu su tradicijų gerbimu ir patirtimi gamyboje prisideda prie Sicilijos virtuvės vardo sklaidos ir išlaikymo pasaulyje.
Italija, San Pietro Clarenza
... RIEŠUTAI, razinos, cukrus, alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, 36 mėnesius brandintas vyno actas. Gali būti alyvuogių kauliukų fragmentų. ALERGENAI: Salieras, pušų riešutai. Pakuotės: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
...Mini Sicilijos Cannoli Vafliai Ingredientai: Minkštas kvietiniai miltai tipo "00", vynas, cukrus, rafinuotas kiaulienos riebalas, visos pasterizuotos kiaušiniai, druska, nesaldintas kakavos milteliai, aromatai. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos, sezamo.
Italija, Palagonia
... mūsų šalyje. Rūšis: Italia Spalva: Geltonas šiaudinis. Brandinimo laikotarpis: rugpjūčio pabaiga – rugsėjo vidurys Cukrus (°Brix): > 15 Laikymo sąlygos 2/6 C° Sicilijos vynuogė, rūšis Italia. Graži ir saldi kaip jos pavadinimas. Kategorijos EXTRA prekė 7 kg maždaug dėžė Surinkta ir išsiųsta tą pačią dieną.
...Pavadinimas kilęs iš Capone, kuris tuo metu lengvai buvo randamas Sicilijos virtuvėse dėl savo gausumo. Capone buvo patiekiamas kartu su pomidorais ir baklažanais. Praėjusio amžiaus pradžioje šis patiekalas tapo populiarios kulinarinės tradicijos dalimi, o capone buvo pakeistas kitomis daržovėmis. Daržovės, kruopščiai atrinktos, buvo kepamos atskirai, o vėliau troškinamos su ypatingu pomidorų padažu. Ingredientai: Kepinti kubeliais baklažanai 37%, pomidorų padažas, saulėgrąžų aliejus, ekstra vierginio alyvuogių aliejus, svogūnai, salierai, alyvuogės, kaparai, cukrus, natūralūs aromatai, actas.
Belgija, Ghislenghien
... % kakavos šokolade, tiek svieste, Murcijos ekologiškuose migdoluose, Pjemonto ekologiškuose lazdyno riešutuose, Sicilijos ekologiškuose pistacijose, ekologiškame (žinoma, vietiniame!) grietinėlėje, vanilėje ir visuose kituose šokolado gamyboje naudojamuose ingredientuose. Nėra konservantų, nėra dažiklių, nėra skonio stipriklių, nėra aromatų, nėra GMO, nėra hidratuotų riebalų. Mūsų produktai taip pat be glitimo. Mūsų iššūkis: įrodyti, kad ekologiški ir sąžiningo prekybos produktai yra tokie pat skanūs, kaip jie yra naudingi žmogui ir gamtai.
Italija, Monterosso Almo
Mes gaminame ir apdorojame savo regiono vaisius į aukštos kokybės džemus, kuriuose yra ne mažiau kaip 65% - 85% grynos vaisių tyrės. Mes ypač auginame abrikosus ir juos apdorojame į Sicilijos džiovintą cotognatą stiklainiuose. Aukštos kokybės vaisių džemų gamyba. Mūsų gamyba vyksta tiesioginėje ugnies kaitroje ir, svarbiausia, be vandens priedų, tik vaisiai, cukrus ir citrinos sultys.
Italija, Caltanissetta
... patenkinti tiek naujų skonių ieškotojų, tiek tradicinių skonių mėgėjų lūkesčius, naudodami ingredientus ir derinius, kurie suteikia tobulą pusiausvyrą. Mūsų ledams gaminti naudojame tik kruopščiai atrinktus natūralius ingredientus, tokius kaip: šviežias pienas iš Sicilijos, šviežia grietinėlė, cukrus, pistacijos ir migdolai iš Sicilijos, itališki lazdyno riešutai ir aukščiausios kokybės vaisiai. Į šią...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei