• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • salami maker

Rezultatai

Salami maker - Importas–eksportas

  1. SARL RINJONNEAU & FILS

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    Įmonė SARL RINJONNEAU & FILS, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Maisto produktai - importas-eksportas, Importas - eksportas, žemės ūkio produkcija, Dešros ir dešrelės, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, bei producers of dry-cured salamis pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Carpentras, Prancūzija.

  2. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Ispanija

    Verified by europages badge

    Įmonė SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Kumpis pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsa, virta ir konservuota, ham, Iberian ham, Mėsa, virta ir konservuota, Delicatessen meat and ham maker, salami, Chorizo, Guijuelo ham, bei Bellota Iberian hams pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Guijuelo-Salamanca, Ispanija.