... žalias avies pienas
Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija
Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko
Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve
Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
Prieš 47 metus
Įžengėme į visiškai naują dieną su meile, kurią jaučiame dėl vaiko šypsenos grynumo, unikalios gamtos natūralumo ir gausybės žalių laukų.
Nes kiekvienas mūsų tradicinių vertybių aspektas, kas naujo gyvenime, nuo gamybos iki technologijų, mus jaudina. Mūsų noras buvo pristatyti mūsų tradicinius skonius pasauliui pačiu tiksliausiu ir naujausiu būdu, sveikiausiu būdu, su šiuo nesibaig...
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija.
Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
...Grana Padano DOP yra pusiau riebussūris, gaminamas plačioje Šiaurės Italijos teritorijoje, kuri apima Pjemontą, Lombardiją, Veneciją (išskyrus Belluno), Trento provinciją ir Emiliją-Romaniją, Bologna (dešiniajame Reno upės krante), Ferarą, Forlį-Cesena, Piacenzą, Raveną ir Riminį.
Pagamintas iš karvės pieno, šeriamo natūraliais pašarais, Grana Padano DOP pasižymi būdinga cilindrine forma su...
...Parmigiano Reggiano, dar žinomas kaip Parmezanas, yra granuliuotas kietas ir vidutiniškai riebussūris, gaminamas virinant, bet ne spaudžiant.
Parmigiano Reggiano turi ilgą istoriją, siekiančią XII amžių, kai
jį pirmą kartą gamino benediktinų ir cistersų vienuoliai.
Pieninės karvės ir žalias pašaras, naudojamas jų šėrimui, turi būti auginami Parmigiano Reggiano gamybos zonoje.
Sūris yra visiškai...
...Nez
atviras, puokštinis, su kakavos ir muskato riešuto natomis, slyvų padažo užuomina, odos užuomina
Bouche
švelnus ataka, aksominiai taninai, ilgi ir riebūs, gražus apvalkalas, charakteris ant raudonųjų vaisių ir prieskonių gratino
Accord metvin raudona mėsa, balta mėsa, švelnus sūris
Vinifikacija betono talpykloje. Fermentacijos 26–28°C temperatūrose; 2–3 pakartojimai per dieną. Malolaktinė...