Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... žalias avies pienas Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
Ispanija, Granollers
Prieš 47 metus Įžengėme į visiškai naują dieną su meile, kurią jaučiame dėl vaiko šypsenos grynumo, unikalios gamtos natūralumo ir gausybės žalių laukų. Nes kiekvienas mūsų tradicinių vertybių aspektas, kas naujo gyvenime, nuo gamybos iki technologijų, mus jaudina. Mūsų noras buvo pristatyti mūsų tradicinius skonius pasauliui pačiu tiksliausiu ir naujausiu būdu, sveikiausiu būdu, su šiuo nesibaig...
Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
...Grana Padano DOP yra pusiau riebus sūris, gaminamas plačioje Šiaurės Italijos teritorijoje, kuri apima Pjemontą, Lombardiją, Veneciją (išskyrus Belluno), Trento provinciją ir Emiliją-Romaniją, Bologna (dešiniajame Reno upės krante), Ferarą, Forlį-Cesena, Piacenzą, Raveną ir Riminį. Pagamintas iš karvės pieno, šeriamo natūraliais pašarais, Grana Padano DOP pasižymi būdinga cilindrine forma su...
Prancūzija, Marseille
...Parmigiano Reggiano, dar žinomas kaip Parmezanas, yra granuliuotas kietas ir vidutiniškai riebus sūris, gaminamas virinant, bet ne spaudžiant. Parmigiano Reggiano turi ilgą istoriją, siekiančią XII amžių, kai jį pirmą kartą gamino benediktinų ir cistersų vienuoliai. Pieninės karvės ir žalias pašaras, naudojamas jų šėrimui, turi būti auginami Parmigiano Reggiano gamybos zonoje. Sūris yra visiškai...
Prancūzija, Auxerre
...Nez atviras, puokštinis, su kakavos ir muskato riešuto natomis, slyvų padažo užuomina, odos užuomina Bouche švelnus ataka, aksominiai taninai, ilgi ir riebūs, gražus apvalkalas, charakteris ant raudonųjų vaisių ir prieskonių gratino Accord metvin raudona mėsa, balta mėsa, švelnus sūris Vinifikacija betono talpykloje. Fermentacijos 26–28°C temperatūrose; 2–3 pakartojimai per dieną. Malolaktinė...
Vokietija, Weißensberg
...Tikslus dozavimas, lankstus taikymas. Modulinė konstrukcija iki 32 dozavimo vienetų. Universalus naudojimas skystiems ir pastoviems produktams. Pavyzdžiai: natūralus jogurtas, vaisių jogurtas, varškė, lydytas sūris, virimo sūris, šviežias sūris, varškė, medus, džemas, sviestas, margarin, paštetai, pusiau riebūs produktai, majonezas, kečupas ir kt.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play