...Kajeno pipiras yra pipiras, kurio reputacija jau seniai įrodyta.
Jo aštrumas ir ryški raudona spalva daro jį ingredientu, kurio žmonės trokšta visose šalyse, kur populiari aštri virtuvė, kaip Centrinėje ir Pietų Amerikoje, taip pat Azijoje.
Kajeno pipirui priskiriama keletas pavadinimų: paukščių pipiras Réunion saloje, pili-pili Indijoje arba net tabasco pipiras.
Miltelių pavidalu kajeno...
... šakninėmis daržovėmis, risotais, sūriais, kiaušiniais ir kepta mėsa.
Piengrybis puikiai tinka su Pietų Vakarų virtuve, medžioklės produktais, šviežiu sūriu, sriubomis ir risotu.
Rinkinio turinys:
3 prieskonių pieštukai
Vienas smulkintuvas
Rekomendacija:
1 drožlė ant užkandžio
5–10 drožlių lėkštėje
Išmatavimai: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Neto svoris: 54 g (3 x 18 g)...
...Prieskonis yra kvapni arba aštri augalinės kilmės organinė medžiaga. Jis daugiausia naudojamas mažais kiekiais virtuvėje, kaip konservantas, prieskonis arba dažiklis, taip pat medicinoje, dažymo pramonėje ar distiliavimo procese.
Turtingi antioksidantų
Palengvina virškinimą
Sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką...
...Jaukus rinkinys, sudarytas iš Assaisonnement à tailler Cèpe ir maisto standartus atitinkančio smulkintuvo. Natūrali, augalinė ir be glitimo receptūra, paruošta su meile Alès mieste, Cévennes regione.
Idealiai tinka su Pietų Vakarų virtuve, žvėriena, šviežiu sūriu, sriubomis ir risotto.
Assaisonnement, sveriantis 18g, tai 120 drožlių jūsų lėkštėms.
Laikyti kambario temperatūroje, apsaugotą nuo šviesos.
Išmatavimai: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm
Neto svoris: 18g...
...Šis mažas vandens stiklas su Alzacijos vynuogių dekoru patinka visoms kartoms!
Tradiciška Alzacijos garstyčia vertinama tiek dėl savo švelnumo, tiek dėl savo smulkios ir kreminės tekstūros.
Pateikite ją su kasdieniais patiekalais, kad sukurtumėte išradingą virtuvę. Švelni Alzacijos garstyčia puikiai dera tiek su žuvimi, tiek su balta mėsa.
Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, prieskoniai, natūralūs aromatai, konservantas: natrio bisulfitas.
...Gujaratas yra provincija, esanti Indijos vakaruose, ypač žinoma kaip Mahatmos Gandžio gimtinė. Gujarato virtuvė pasižymi švelnesniais ir gausesniais prieskonių mišiniais, o patiekalai yra sausesni, palyginti su kitomis provincijomis, kur dominuoja padažai. Šioje srityje retai naudojama grietinėlė ar pienas, todėl įvairių prieskonių aromatai apgaubia gomurį ir skleidžia puikiai subalansuotų kvapų mišinį.
Proporcija: 5g/žmogui...
...KULINARIJOJE: Praturtina patiekalus, dažnai naudojamas receptuose, kuriuose yra mėsos, paukštienos, jūros gėrybių, tokių kaip krevetės, midijos ar krabai. Ši virtuvė gaminama marinate.
NAUDA: Kari yra imbiero, kurkumino, kalendros, kmyno, kardamono ir kelių pipirų mišinys. Jis turi naudingų savybių.
NSA HALAL išsiskiria kokybiškų maisto produktų tiekimu klientams. Mes siūlome tokius maisto produktus kaip HALAL mėsos, gėrimai, ryžiai, prieskoniai, daržovės, vaisiai. Atsakėme į kokybės reikalaujančių žmonių ir sveikos mitybos entuziastų poreikius. Mes jums suteikiame gerus skonius, nesvarbu, ar esate vegetaras, ar ne. Mūsų įmonė siūlo įvairių produktų asortimentą. Tai padeda mums aptarnauti...
Jau 135 metus CEPASCO SPIGOL renkasi prieskonius, pipirus, priedus, aromatus, pagardus, aitriąsias paprikas, imbierą, cinamoną, vanilę... iš viso pasaulio. Dėka savo įgūdžių, ji kuria skanius prieskonių mišinius, kad galėtumėte atrasti kitų kraštų skonius ir įnešti saulės į savo virtuvę. Įženkite į mūsų spalvingą prieskonių pasaulį su subtiliais egzotikos kvapais.