... veikimo laukas: efektyvus beveik visiems mikroorganizmams
CHARAKTERISTIKOS
FIZINĖ BŪKLĖ: Skystis, skaidrus
SPALVA: Geltonas
KVAPAS: Šiek tiek aromatinis
VIRIMO TEMPERATŪRA: 100°C
PH: 6-6,5
TIRPUMAS: Visiškai tirpus vandenyje
DOZAVIMAS
PROBIO dozavimas priklauso nuo kelių veiksnių:
- Mikroorganizmų pobūdis ir kokybė.
- Vonios arba cirkuliacijos tūris.
- Vonios keitimo dažnumas.
- Užterštumo kiekis.
Šoko apdorojimas: 1 % vandens tūrio
Priežiūros apdorojimas: 0,2–0,4 % vandens tūrio
Naudokite tinkamas pirštines ir apsauginius akinius.
...Charakteristikos:
Tikroji tankis 2,533 (20°C), apparentinis tankis 0,90 min. Lengvai tirpsta vandenyje, maksimalus tirpumas 35,4°C. Vandens tirpalas turi stiprią šarminę reakciją. Veikiant orui, jis lengvai sugeria drėgmę, anglies dioksidą ir palaipsniui formuoja natrio bikarbonatą (soda).
Naudojimas:
1. Stiklo gamyba yra viena iš svarbiausių natrio karbonato naudojimo sričių. Kai jis derinamas...
... savo produktuose galėsite pasiūlyti visas šias savybes (gamybos valdymas, harmoningas vystymasis, skonio laikymasis,...).
Mūsų ingredientų asortimentas kepiniams yra labai įvairus:
- Specialus gerinimo priedas, skatinantis tešlos lyginimą ir produkto minkštumą
- Kepiniai PAC (Paruošti Kepimui) miltams, kuriems trūksta jėgos
- Minkštumo gerinimo priedas, veikiantis kaip vandens sulaikytuvas
- Daugybė kitų ingredientų kategorijų...