• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • tinned meats

Rezultatai

Tinned meats

PrancūzijaTulūza - Vid. Pirėnai
  1. SAS LE REVELOIS

    Prancūzija

    Įmonė SAS LE REVELOIS, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsos ir mėsos gaminių konservai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsa skardinėse, Mėsa skardinėse, Preserves, bei Whole block duck foie gras pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Revel, Prancūzija.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Prancūzija

    Įmonė ETABLISSEMENTS CANCE, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsa skardinėse, Konservuoti mėsos gaminiai, Mėsa skardinėse, bei Konservuoti mėsos gaminiai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Villeneuve, Prancūzija.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Prancūzija

    Įmonė ROGER VIDAL SARL, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Konservuoti mėsos gaminiai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia suppliers of pâtés, bei suppliers of terrines pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Saint-Jean Du Bruel, Prancūzija.

  4. MAISON GARCIA

    Prancūzija

    Įmonė MAISON GARCIA, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsos ir mėsos gaminių konservai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Konservuoti mėsos gaminiai, Konservuoti mėsos gaminiai, bei deli meats pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Villeneuve Les Bouloc, Prancūzija.

  5. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Prancūzija

Office Building Outline icon
Puslapis jūsų verslui
Jūs tai matote? Jūsų potencialūs klientai taip pat Prisijunkite prie mūsų ir būkite matomi europages svetainėje
  1. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.