• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • meats cutting

Rezultatai

Meats cutting

PrancūzijaTulūza - Vid. Pirėnai
  1. BOUSQUET VIANDE

    Prancūzija

    Įmonė BOUSQUET VIANDE, – tai Grossista, veikianti Mėsos pjaustymas pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Kiauliena - mėsos gaminiai, Mėsa, virta ir konservuota, Aviena - mėsos gaminiai, Kiauliena - mėsos gaminiai, Mėsa, virta ir konservuota, beef, bei Aviena - mėsos gaminiai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Luc La Primaube, Prancūzija.

  2. BOUSQUET A. SARL

    Prancūzija

    Įmonė BOUSQUET A. SARL, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsinių ir dešrų gamybos mašinos ir įrengimai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsos pjaustymas, Mėsos pjaustymas, wholesale meats, bei machines for cutting and slicing meats pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Luc La Primaube, Prancūzija.

  3. CODEVIA

    Prancūzija

  4. VIANDAGRI

    Prancūzija

  5. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.