Prancūzija, Perriers-Sur-Andelle
...:":"","- Komplekte yra magnetiniai etiketės ir stovas:":"","Medžiaga ::":"Dažytas plienas","Maksimali temperatūra : :":"98°C","- Įtrauktos etiketės:":"troškinys, daržovių sriuba, pomidorų sriuba, čili, dienos sriuba, šefų specialas, sūrio padažas, keptos pupelės, karis, košė, bulvių košė ir svogūnų sriuba: ","- Talpa:":"10 L","- Maksimali temperatūra:":"98°C","Išmatavimai : :":"375(H) x 330(Ø) mm","- Prekės...
Prancūzija, Grigny
...Ingredientai: Kvietinė miltai - 30%, daržovės (paprika, raudonasis svogūnas) - 20%, jautiena - 19%, vanduo, šoninė - 8%, sojos padažas (vanduo, sojos pupelės, kviečiai, druska), saulėgrąžų aliejus, druska, cukrus, baltas vynas, glutamatas, sezamo aliejus, pipirai, imbieras milteliuose, tapiokos krakmolas, E412 guar gum. Vidutinė maistinė vertė 100g produkto: Energija 820kJ / 196kcal, riebalai...
Prancūzija, Gonesse
Prancūzija, Grigny
...Mūsų svogūnų laiškai yra nuplauti ir supjaustyti prieš užšaldant IQF. Šis produktas, lengvai naudojamas, puikiai įsilies į visas jūsų paruošas, išlaikydamas visus savo aromatus dėka ZIP maišelio. PAKAVIMAS: 8 x 250 g = 2 kg...
Prancūzija, BRIE
...Lengvas dozavimas dėl savo smailaus kamščio: 3 skirtingi srautai. Techninė DLUO 12 mėnesių Pakuotė 6 vienetai dėžutėje Paletizacija 180 dėžių ant paletės Laikymas Ambiant Emulsinė padažas, originalus dėl svogūnų skrudinimo natos, suteikiantis saldų akcentą jūsų burgeriams, kebabams ir sumuštiniams.
Prancūzija, Guérande
...Persai ir egiptiečiai prieš 2000 metų laikė šalotą šventu augalu. Tai svogūnų šeimos augalas, artimas svogūnui ir česnakui, dažnai naudojamas virtuvėje, smulkiai pjaustytas salotose ar padažuose, tokiuose kaip béarnaise arba baltojo sviesto padažas. Visas, troškintas ar konservuotas, jis puikiai tinka prie žuvies, mėsos ar foie gras. Idealiai tinka visiems jūsų receptams, kuriuose yra vyno, arba tiesiog pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudoniems padažams, mėsos gaminimui, garintoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms. SKU:SGE250...
Prancūzija, Montredon Labessonnie
Regioninė konservų gamykla, esanti Tarn regione, prie Languedoc parko, mano laboratorijoje gaminu natūralias sterilizuotas padažas su ženklu: SUD DE FRANCE; taip pat marinuotes ir natūralius padažų pagrindus be glitimo, prieinamus ir vegetariams. Taip pat gaminu aromatizuotas garstyčias, sterilizuotą česnaką ir šalotų svogūnų konservus. Mūsų įmonė taip pat kuria padažus ir prieskonius pagal...
Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei