...mielės, viso pieno milteliai, druska, emulsikliai: sojųlecitinas, kviečių skaidulos tirštiklis: guarų miltai, miltų apdorojimo agentas: askorbo rūgštis.
Pagaminta dirbtuvėje, kurioje naudojami sezamo sėklos, kiaušiniai ir pieno produktai.
Pakuotė: apie 18 vnt. pakuotėje
Neto svoris: 300g
Mitybos savybės:
Vidutinė maistinė vertė 100g
Energijos vertė: 301 Kcal arba 1198 KJ
Riebalai: 6.1 g
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 2.9 g
Angliavandeniai: 50.9 g
iš jų cukrų: 5 g
Maisto skaidulos: 4.
...300 g skanėstų.
Taip pat yra 150 g minkštame maišelyje.
O kas jame yra?
Pusiau riebalų pieno milteliai, emulsiklis: sojųlecitinas, antioksidantas: askorbo rūgštis.
Alergenai po padidinamuoju stiklu
Pienas, sojos.
Gerai laikyti nėra sudėtinga
Pieno milteliai laikomi 1 metus iki atidarymo ir 4 savaites po atidarymo... jūsų spintelėje, šalia cukraus ir miltų, šaldytuvo nereikia, praktiška, ar ne?
...SAULĖS ŽIEDŲ LECITINAS SKYSTAS BE GMO 1,5 KG KIBIRE
Skystas saulėgrąžų lecitiną puikiai tinka pačiam pasigaminti liposominę vitamino C.
Lecitinas efektyviai kovoja su cholesteroliu.
SAULĖS ŽIEDŲ LECITINAS SKYSTAS BE GMO 1,5 KG KIBIRE
Mūsų skystas saulėgrąžų lecitiną neturi priedų. Tai yra alergenų neturinti alternatyva skystam sojų lecitinu. Šis produktas gaminamas mechaniniu būdu iš ekologiškų saulėgrąžų sėklų, nenaudojant cheminių tirpiklių, tokių kaip heksanas ar acetonas, atskiriant vandeniu, centrifuguojant, o vėliau produktas džiovinamas.
Būklė: Naujas...
...Valgomosios aliejus sudaro 100% riebalų (apie 99% trigliceridų, likusi dalis yra daugiausia lecitinas - priklausomai nuo aliejaus - ir vitaminas E), jie neturi vandens ir yra turtingi kalorijomis. Aliejai yra įvairių trigliceridų mišinys (t. y. riebalų rūgščių glicerolio esterių), turintis žinomą vidutinę sudėtį. Jų didelis mononesočiųjų arba polinesočiųjų riebalų rūgščių kiekis yra naudingas...
...Ingredientai juodojo šokolado apvalkalas (kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojųlecitinas, vanilė), migdolai, lazdyno riešutai, apelsinų žievelė (apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas), cukrus
Tinkamumo laikas 6 mėnesiai
Laikymo sąlygos Apsaugoti nuo šviesos, laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje (18° iki 20°C).
Neto svoris 190g apytiksliai. Svoris gali skirtis priklausomai nuo naudojamų lazdyno riešutų ir migdolų dydžio.
Neto svoris (G):190...
...% Patenkintas arba Grąžinamas
Naudojimo rekomendacijos: Ištirpinkite 3 lašus vandenyje arba vaisių sultyse
Atsargumo priemonės: Rekomenduojamos paros dozės viršyti negalima
Neto svoris: 20 ml
drėkiklis: BIO glicerinas*
stabilizatorius: BIO sojųlecitinas*
tirštiklis: ksantano guma, Gingerolis, Shogaolis...
...Ingredientai: baltasis šokoladas (kakavos min. 28%). Ingredientai: cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, 4% pistacijų, emulsiklis sojųlecitinas, natūralus vanilės aromatas. Gali būti riešutų pėdsakų. Baltasis šokoladas yra baltojo dramblio kaulo spalvos saldumynas, pagamintas iš kakavos sviesto. Jame taip pat yra pieno produktų, cukraus, lecitino ir aromatų, tačiau nėra kakavos miltelių, kaip kituose šokoladuose.
ARLES AGROALIMENTAIRE yra specializuota maisto pramonės platinimo įmonė, teikianti funkcinius ingredientus ir priedus, taip pat pramoninių augalų prekybą. Mes siūlome maisto tekstūros produktus: hidrokolloidus, lecitinas, krakmolą ir jo darinį, želatiną, emulgatorius, specialius hidrokolloidus, sojų miltus; dažiklius: natūralios kilmės maisto dažiklius, vaisių koncentratus, šafraną, augalus ir prieskonius; grūdų ir aliejinių sėklų, džiovintus vaisius.