...Gurmanų maistas: Mažos sardinės ekstra vieros alyvuogių aliejuje, 85G pakuotėse - Mažos sardinės ekstra vieros alyvuogių aliejuje, siūlomos Maison Caudalie, pateikiamos 85G numeruotose pakuotėse ir Gurmaniškame rinkinyje Nr. 9. Tai visa skonio turtingumo esmė, su kuria Maison Caudalie nesidera!
...Šaldyta skumbrė visa
Kilmės šalis Argentina
Scomber Japonicus
Aukštas riebalų kiekis 17-20%
Prekiniu ženklu dėžės 20KG
Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.
...Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį aliejuje ant silpnos ugnies. Nuskuskite pomidorus, supjaustykite juos gabalėliais, pridėkite prie svogūnų kartu su česnaku, pipiru ir 1 stikline balto vyno. Uždengite ir troškinkite 30 minučių. Nupjaukite sardinių galvą ir uodegą, apibarstykite jas stambiu druska. Leiskite atvėsti. Nuvalykite sardines, perpjaukite jas per pusę, kad išimtumėte centrinę kaulą. Pridėkite padažą ir virkite 10 minučių uždengus.
... vieninteliai būdai gauti šias vertingas riebalų rūgštis.
Dokozaheksaeno rūgštis (DHA) ir eikozapentaeno rūgštis (EPA) yra dvi iš trijų omega 3 riebalų rūgščių. Jos priklauso polinesočiųjų riebalų rūgščių grupei. Kadangi esminės riebalų rūgštys negali būti pagaminamos pačio organizmo, jas reikia gauti su maistu.
Naudojimo rekomendacijos
1–2 kapsulės per dieną, nuryti su dideliu stikline vandens
vartoti kaip papildą prie įvairios ir subalansuotos mitybos.
Neviršyti rekomenduojamos paros dozės.
...krakmolą, chikwangue, bobolo ir kt.
Nuo 2022 metų taip pat siūlome šaldytus produktus, tokius kaip:
- tilapija
- kapitonas
- rūkyta višta
- švelni višta
- barakuda
- chinchard
- samosų lapai
- nemai
- kt.
Su kasdieniais atvykimais garantuojame šviežius produktus visus metus mūsų klientams.
... ilga, kapitonas (kurbinė), sama (dentex), roquera (pragus auriga), Šv. Petras, abadejo (geltonasis plekšnė), rascas. Taip pat turime omarų ir krevečių, taip pat galvakojų. Turime paskirstymo punktą Paryžiuje, kur tvarkome visus užsakymus mūsų Prancūzijos klientams. Jei tai jus domina, prašome susisiekti su mumis telefonu arba el. paštu.