... 85 receptams, kuriuos mes kuriame kiekvieną mėnesį. Mūsų desertai irkepiniai supakuoti į didmeninius arba individualius paketus. Mūsų gamyba pagal užsakymą leidžia kurti specifinius receptus, atitinkančius jūsų poreikius, ir kurti jūsų specifinius bei išskirtinius pakavimus ar etiketes. Mūsų produktai, kurie yra universalūs ir lengvai vartojami, skirti visų tipų maitinimui: komerciniam maitinimui, greitam ir moderniam, oro ir geležinkelių maitinimui, automatinėms parduotuvėms, kepyklų ir konditerijos skyriams.
... prekybos tinklų. Įmonė 2006 metais investavo į pažangią ir universalią gamybos įrangą. Persikėlimas 2008 metais į naujas patalpas leidžia planuoti tvarų vystymąsi. Jos dydis, struktūra ir organizacija leis greitai ir efektyviai reaguoti į visų tipų užklausas.
Mes esame konditeriai iš kartos į kartą nuo 1919 metų. Netrukus 100 metų, šeimos istorija jau ilga. Mes specializuojamės vaisių pyraguose, brownies ir kitose specialybėse. Turime ypatingą Kalėdų skanėstų asortimentą su pyragais, brownies ir biskvitu. Mūsų receptai nuolat tobulinami, kad atitiktų jūsų lūkesčius. Meilė skoniui ir tradicijai yra įsišaknijusi mūsų metoduose. Ypač atidžiai žiūrime į mūsų ingredientų kilmę: Prancūzų kviečiai, Provanso vyšnios, Guérande druska...
... palaipsniui išplėstas iki 2 200 m². 2000 metai žymi naują etapą, kai sukuriamas antras gamybos objektas Boufféré, Vendée Sud Loire parke (2 200 m²), netoli A83, Nantes-Bordeaux maršrute. Po keturių metų objektas išsiplečia iki 6 000 m². Būdama didmeninės prekybos partnerė, Brioches Fonteneau gamina brioche ir pyragus savo prekės ženklu „Ma Boul’Ange“, taip pat ir pagal platintojų ženklus, taip vertindama vendė regiono produktus.
Daugiau nei 25 metus MARTINE SPECIALITES siūlo prekybos ir maitinimo įmonėms platų pasirinkimą konditerijos gaminių, pritaikytų visiems poreikiams: nuo konditerijos pagrindo, kuris leis išlaisvinti jų kūrybiškumą, iki iškeptos, glazūruotos ir dekoruotos pyrago, paruošto pardavimui. MARTINE SPECIALITES prisijungia prie DELMOTTE ir 3 ABERS po Europos desertų vėliava. Šios trys įmonės sujungia savo žinias, kad pasiūlytų platų kokybiškų ir novatoriškų šaldytų konditerijos gaminių asortimentą.
Keltia Nevez creperija buvo įkurta 1982 metais Huelgoat (centriniame Finistère), turistinėje miesto, žinomo dėl savo legendinės miško ir chaoso. Mūsų blynai gaminami rankiniu būdu iš ūkininko pieno, šviežių kiaušinių ir šviežio sviesto, be konservantų ar priedų. Taip pat siūlome ekologišką asortimentą iš kviečių arba mažo speltos. Rankų darbo gamyba ir vietiniai ingredientai. Mes skiriame didelę...
Biskvito Montbozon gamyba Haute-Saône (Prancūzija). Autentiško Montbozon biskvito receptas nėra naujiena. Viskas prasidėjo seniai, Liudviko XVI teisme. Tai revoliucija, kad šiandien visi gali mėgautis Montbozon biskvitu. Prieš patekdami į prancūzų sandėliukus, jie sukėlė sensaciją Versalyje, ypač karališkajai porai. Tada atėjo Prancūzų revoliucija 1789 m. Karaliaus virėjas, bėgdamas, rado prieglob...