• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • organic raw materials

Rezultatai

Organic raw materials

PrancūzijaPuatjė - Puatu-Šaranta
  1. PERIMETRE SA

    Prancūzija

    Įmonė PERIMETRE SA, veikianti Chemija (neorganinė) - žaliavos ir dariniai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Chemija, organinė - žaliavos ir produktai, bei Chemija, organinė - žaliavos ir produktai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Périgny, Prancūzija.

  2. PLANTCO FRANCE

    Prancūzija

    Įmonė PLANTCO FRANCE, – tai Grossista, veikianti Chemija, organinė - žaliavos ir produktai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Chemija (neorganinė) - žaliavos ir dariniai, bei Chemija (neorganinė) - žaliavos ir dariniai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Civaux, Prancūzija.

  3. LOUIS SAVEUR SARL

    Prancūzija

    Įmonė LOUIS SAVEUR SARL, veikianti Chemija, organinė - žaliavos ir produktai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Alkoholiai, fenoliai ir anhidridai, bei Alkoholiai, fenoliai ir anhidridai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Jarnac, Prancūzija.

  4. STE SIMAFEX

    Prancūzija

    Įmonė STE SIMAFEX, veikianti Chemija, organinė - žaliavos ir produktai pramonės šakoje. Įmonė įsikūrusi Marans, Prancūzija.

  5. DISTILLERIE DE L ABEILLE

    Prancūzija

Office Building Outline icon
Puslapis jūsų verslui
Jūs tai matote? Jūsų potencialūs klientai taip pat Prisijunkite prie mūsų ir būkite matomi europages svetainėje
  1. SNC LIANTS CHARENTAIS ET CIE

    Prancūzija

  2. J C MARTINEAU

    Prancūzija

  3. SPIRIT EXPERT

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    Ti’Bio Les Arrangés punches, is the fascinating story of Marie-Irène Célérine, a generous Mauritian renowned for her sunblessed cuisine heightened with spices and exotic fruit. Her dishes, were often the making of joyful family gatherings, standing witness to her passion for authentic flavours. Macerated rum was one of her quintessential kitchen treasures, the precious heritage that she passed down to her grandson, Xavier Ricci. Xavier, a true master artisan, brilliantly combines family know-how while applying an uncompromising firm hand when selecting raw materials. At Ti ’Bio, every fruit, carefully chosen for its organic and eating quality, is transformed into a rich, pure essence, thanks to supervised maceration that amplifies their aromas. The result? Not only are they 100% organic macerated rums, but they are infused with a genuine spirit of terroir. The company's total commitment to craftsmanship sets it apart: no machines, no subcontracting, just Xavier's expert hands ensure that every bottle is perfect, from the moment the ingredients arrive through to bottling. This commitment is also borne out byn sustainable development, with raw materials only sourced from organic farming and fair trade. Since Ti ’Bio was bought out in 2024 it is Jean Yves Etevenard who has taken over the reins with all his expertise as a cellar master in the world of Cognac.