...Le PET gali
Svoris: 100gr
Sudėtis: natūralus didelis pilkas druska iš Ré salos, pomidorai, bazilikas ir česnakas.
Idealiai tinka salotoms, daržovėms, ant makaronų....
Gali būti pėdsakų: salierų, sojų, riešutų, glitimo, pieno, garstyčių, sezamo ir sulfitų.
Nuoroda: SEL0001...
...MIŠKŲ DARŽOVIŲ TERINAS. 100g Ne, ne ir ne! Mes garantuojame, kad šiame gražiame stiklainyje nėra mėsos, tik geri augaliniai ingredientai ir subtilaus intensyvumo grybų mišinys. Uždarykite akis, esate miško pakraštyje.
INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojų baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia sėklų miltai, ekologiškas tamaris, juodieji pipirai, šereso actas, prieskoniai, česnakas, pomidorų pasta, miežių miso, svogūnai.
Nuo 1999 metų SODIC (Pramonės ir Prekybos Plėtros Įmonė) išsiskiria kaip internetinės prekybos ir pardavimo platforma, specializuojanti aukštos kokybės tunisiečių maisto produktų srityje. Siūlome įvairią autentiškų produktų asortimentą, kruopščiai atrinktą dėl jų puikumo:
- Makaronai (Warda)
- Harisa
- Tunų konservai
- Halva
- Dattos
- Boga
- Tuniso alyvuogių aliejus
- Kuskus (Warda)
Pasirinkdam...
... mėgsta šiltą, lengvą, kalkingą dirvą, turtingą humuso, ir auga saulėje arba pusiau šešėlyje.
Vartokite šviežią, kad pagardintumėte žuvį, paukštieną, sriubas, troškinius, šviežius ir keptus daržoves, pomidorų padažus, jogurtą.
...Šis prancūziškas aštrus padažas gimė 2014 metais. Chipotle pipiras, Kajeno pipiras, Habanero ir citrina turi misiją priversti jus seilėtis, pomidorų tyrė suteikia tekstūrą ir saldumą, o prieskoniai, kalendra, česnakas ir svogūnas suteikia ilgio.
Jis bus puikus priedas prie jūsų jautienos, fajitų, tartaro ir kt...
Ingredientai: Tik natūralūs ingredientai, jokių dažiklių ir konservantų: Kajeno tyrė...
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas.
Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku.
Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
... salotos. Indų česnakai, indų stiliumi, provanso stiliumi, rytietiški. Artišokų, paprikų, pomidorų delikatesai. Naudojimo galimybės yra įvairios ir atveria paslapties duris į kulinarinę kūrybą, pilną pietų vėjų. Taip pat originalus ir skaniai nustebinantis, česnakas užkandžiams atnaujina formulę.