ROBERTET grupės veikla yra padalinta į tris šakas: maisto aromatai, kvapų kompozicijos ir natūralios žaliavos.
Natūralios žaliavos: aromatai, natūralūs ekstraktai, natūralios molekulės, aktyvūs ingredientai;
Žaliavos parfumerijai: botaninės žaliavos, natūralios molekulės, biologinės žaliavos;
Produktai, gauti iš frakcinės distiliacijos.
ROBERTET palaiko savo klientus jų parfumerijos projektuose: kūrimas, gamyba, marketingas.
Amatinė gamyba ir šviežių vaisių sulčių prekyba. Per metus praturtinta, Jean-Louis Bissardon vaisių sulčių asortimentas siūlo „tradiciškas“ sultis: apelsinų, obuolių, vynuogių, pomidorų; sumaniai sudarytas sultis: obuolių-ginčų, obuolių-graikinių riešutų, taip pat ir netikėtų skonių: mirabelių, vynuogių persikų, vyšnių. Dabartinė pakuotė, vaisių sultys supakuotos elegantiškuose 25 cl arba 75 cl bu...