...Petražolių ekstraktai suteikia aštrių, žalių ir žolelių natų sūriems patiekalams. Jie ypač tinka sūriems skoniams ir gali būti naudojami kulinariniuose produktuose, tokiuose kaip padažai, marinatų ar daržovių mišiniai. Kosmetika Kosmetikoje petražolių ekstraktai randami produktuose, naudojamuose veido priežiūrai.
... supakuota mūsų dirbtuvėse Prancūzijoje
Auginimas
Petražolės auginamos dėl jų plačiai naudojamos prancūzų virtuvėje. Distiliavimui naudojamos sėklos gaunamos iš specialiai sėklų gamybai skirtų plantacijų ir yra iš rūšiavimo atlieku.
Gamyba
Sėklos distiliuojamos tiesiogine garų srove mūsų gamybos įmonėje, esančioje Provanso regione.
Ref:PERSHE1
Produkto šeima:PETRAŽOLĖ
Ištraukimo tipas:Eterinis...
...Česnakų ir petražolių garstyčios yra išskirtinės garstyčios su ryškiu skoniu, labai vertinamos Viduržemio jūros virtuvėje.
Jos puikiai tinka prie keptos mėsos ir žuvies, taip pat su salotomis.
Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, česnakas 0,5%, petražolės 0,4%, šalotė, prieskoniai, natūralūs aromatai, konservantas: natrio bisulfitas.
Taip pat yra 1,1 kg kibire.
...Karomo sėklos suteikia azijietiškai virtuvei, ypač Šiaurės Indijoje, čiobrelių ar petražolių natų, kur Karomas yra neatskiriama šeimos prieskonių dėžutės dalis. Šis prieskonis ypač dera su daržovėmis ar žuvies kariais. Mes taip pat vertiname jį, kai jis aromatizuoja indų plokšteles (chapati arba papadam).
Kilmes: Šiaurės Indija
Kokybė: A klasė...
Įkurta 1887 m. Milly-la-Forêt (Prancūzija), DAREGAL yra pasaulinis prieskoninių žolelių lyderis. Mūsų augalai ir sėklos yra gauti iš mūsų atrankos programų ir pasirinkti dėl jų skoninių bei agronominių savybių. DAREGAL pasaulyje auginama trisdešimt penkios žolelių veislės ir 1 200 hektarų. 62 000 kvadratinių metrų gamykla kasdien, nuo pavasario iki rudens, surenka kelias dešimtis tonų petražolių...