LA CAILLE DES VOSGES yra Prancūzijos įmonė, specializuojanti cailelių auginime Vosguose. Jau beveik 50 metų šeimos verslas akcentuoja gyvūnų gerovę ir kokybę. Caileliai gimsta, auginami, skerdžiami ir perdirbami vietoje. Įmonė naudoja vietinius augalinius pašarus ir teikia pirmenybę tvarioms praktikoms. Mūsų žinios slypi tiek gyvūnų atrankoje, tiek gerose auginimo sąlygose.
Mes siūlome platų prod...
... šakninėmis daržovėmis, risotais, sūriais, kiaušiniais ir kepta mėsa.
Piengrybis puikiai tinka su Pietų Vakarų virtuve, medžioklės produktais, šviežiu sūriu, sriubomis ir risotu.
Rinkinio turinys:
3 prieskonių pieštukai
Vienas smulkintuvas
Rekomendacija:
1 drožlė ant užkandžio
5–10 drožlių lėkštėje
Išmatavimai: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Neto svoris: 54 g (3 x 18 g)...
...Burna
vaisių, gerai koncentruotų ir maloniai gaivių, dėl subtilių prieskonių natų
Patiekimo derinys: užkandžiai, raudona mėsa, medžioklėsmėsa, kietas arba minkštas sūris
Vyninimas: Po rankinio derliaus nuėmimo vynas dedamas į mažas statines, kurios leidžia greitai nusėsti nuosėdoms ir mikro oksidacijai. Šie du aspektai prisideda prie taninų subrendimo ir suteikia tipinį vyną iš šios apeliacijos...
EUROVOLAILLES: didmeninė paukštininkystė ir medžioklės produktai Rungyje. Medžioklės produktai: elnias, briedis, šernas ir stirna. Mažieji medžioklės produktai: antys, kiškiai, fazanai. Specialybės: paukštiena padaže, kepta paukštiena, ūkininkų paukštiena ir Label Rouge pjaustymas, ūkininkų vištos iš visos Prancūzijos, pintadės, antienos filė, ančiukai, balandžiai, kepta mėsa (kepta ir virtinė...
Trys draugai, aistringi gastronomijos mėgėjai ir gamtos mylėtojai, Thomas, Thibault ir Andréa, sukūrė JOKO. Jų ambicija yra vertinti Prancūzijos laukinės medžioklėsmėsą ir Bigorre AOP juodąjį kiaulę, naudojant trumpus tiekimo grandines. Jie siūlo natūralius kokybiškus produktus per autentiškas ir novatoriškas receptūras, tuo pačiu kovodami su maisto švaistymu, susijusiu su medžiokle. Jų tikslas...
... šaldytų sprendimų ir aukštos kokybės maisto produktų, skirtų profesionalams. MASSE namas pirmiausia yra ši aistra geriems produktams, tokiems kaip rūkytas lašiša, ikrai, mėsa (veršienos šonkaulis, be kaulo veršienos šonkaulis, be kaulo veršienos šlaunelė, su kaulu veršienos petys, su kaulu veršienos užpakalinė koja, taip pat vidaus organai, tokie kaip veršienos inkstas ir veršienos širdelės, jautiena / aviena, ir išsamesnė regioninė mėsos, paukštienos ir medžioklės, sūdyti produktai, grybai ir ravioliai, vėžiagyviai, jūros produktai ir sraigės, aliejai ir actai bei maisto produktai.