Tailandietiška čili padažas yra tirštas, ryškiai raudonas, šiek tiek saldus čili padažas. Tailandietiškas čili padažas patiekiamas kaip priedas Azijos...
Saldžiarūgštė čili padažas (Nam Chim Kai) yra klasika tarp azijietiškų prieskonių padažų ir dabar žinomas bei mylimas visame pasaulyje. Jis turi saldž...
Pagaminta iš žiedlapių išspausto sulčių po užpilo, hibisko gėlė vėliau aromatizuojama gvazdikėliais ir cinamonu. Hibisko želė išlaiko raudonųjų vaisių...
Saldūs pagundimai. Saldūs skanėstai ledainėms ir gastronomijai. Pamaloninkite savo svečių gomurį desertais ir pagardinkite savo ledų porcijas puikiomi...
Šokoladinis širdelė su riešutais ir vaisiais, supakuota į celofaninį maišelį su raudona juostele.
Produkto informacija: Šokoladinis širdelė su riešut...
Mes siūlome jums didelį įvairių muesli rūšių, užkandžių, tokių kaip riešutų mišiniai ar „studentų maistas“, ir įvairių kepinių pasirinkimą.
Dėl indiv...
Aukšta svogūnų koncentracija (72%), šis subalansuotas cukraus ir razinų bei medaus konfitas suteikia rytietiškų skonių prisilietimą.
Su foie gras arba...
Paskutinė mūsų asortimento kūrinys, Jinkoa Egiazki, su savo egzotiniais skoniais yra toks pat rankų darbo ir vietinis kaip ir visos mūsų likerio. Maža...
Patxaran Egiazki yra rankų darbo likeris, turintis subalansuotus ir mažai saldžius aromatus, kurie įtikino visus baskų likerio mėgėjus! Iš pirmo žvilg...
Anksčiau kiekviena šeima gamindavo savo patxaką, tačiau jo gamyba palaipsniui tapo marginalizuota. Tai yra charakteringa likerio, pažymėto baskų krašt...
La Manzana Egiazki yra peržiūrėta klasikinės žaliųjų obuolių likerio versija. Rankiniu būdu gaminama distiliuojant žaliuosius obuolius, mūsų receptas ...
Jis taip pat vadinamas "Dievų nektaro likeriu". Ideali gėrimas, nepriklausomai nuo progos. Apie tai buvo dainuojama, ir visos dainos yra linksmos ir į...
Kalypso yra kvietimas į kelionę. Keturi skirtingi citrusai buvo pasirinkti, kad suteiktų šiai receptūrai sudėtingumo. Apelsinas ir greipfrutas suteiki...
Šaltalankis, cukrus, vanduo, alkoholis ir anyžius.
Dviguba maceracija. Pirmasis etapas yra šaltas ekstraktas. Tai trijų savaičių trukmės priešmacerac...
Bidaia, tai "kelionė" baskų kalba, yra unikalus kubietiškas romas. Po 3 metų brandinimo Kuboje, mūsų romas buvo tobulinamas Armagnac ir Irouleguy Doma...
Grand classique liqueūrų šeimoje, Egiazki greitai nusprendė sukurti savo mėtų likerio receptą. Mūsų liqueūrų asortimentas labiau orientuotas į saldumą...
NORITE VYSTYTI SAVO PREKĖS ŽENKLĄ?
Atsižvelgdami į nuolatinį inovacijų ieškojimą ir kiekvieno kliento pasitenkinimo užtikrinimą, siūlome galimybę kurt...