Prancūzija, Arengosse
...Atraskite natūralų mūsų Sucre au Miel švelnumą, Yaya Sucres et Sels skanėstų kūrinį. Šis skanus cukrus sujungia neperdirbto runkelių cukraus grynumą su saldžiu ir šiltu medaus turtingumu, sukuriant neprilygstamą skonio patirtį. Kokybiški ingredientai: Neperdirbtas Runkelių Cukrus: Natūrali bazė autentiškam saldumui. Kokybiškas Medus: Mūsų cukrus subtiliai įsotintas saldaus medaus skoniu...
Prancūzija, Carpentras
... su Bleu d’Auvergne, jis gali tapti žvaigžde jūsų raclette vakarėliuose arba suteikti originalumo jūsų užkandžių lentai! SKU: 2200056000000 Svoris: 0,310 kg Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti Ingredientai: Kiauliena, kilmė Prancūzija, kiaulienos riebalai, kilmė Prancūzija Maistinė vertė KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal Riebalai: 23,00 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (SRR): 8,15 g Angliavandeniai: 0,42 g Iš jų cukrus: 0,20 g Baltymai: 26,73 g Druska: 5,03 g Alergenai: pienas: susijusi žaliava: prieskoniai...
Prancūzija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Rankomis pagamintas obuolių likeris, kuris gaunamas užmerkiant laukinius obuolius iš Baskų krašto aniziniu alkoholiu, vadinamu "Anisette". Tai gurmaniškas likeris, turintis karamelizuoto obuolių pyrago skonį. Laukiniai obuoliai, anizas, vanduo, cukrus ir alkoholis Gamybos procesas yra toks pat kaip ir Patxaran. Dviguba maceracija; pirmiausia šaltas ekstraktas trijų savaičių laikotarpiu neutraliame alkoholyje, po to maceracija trunka 3 mėnesius po redukcijos su Anisette. 70 cl...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai baltasis šokoladas 31% (kakavos sviestas, cukrus, kakavos pupelės, sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas). Nuoroda: TABBLANC...
Prancūzija, Saint-Didier-En-Bresse
...obuolių trupinių mousse Pastabos Aštrus / Vaisinis / Gurmaniškas Viršus obuolys/apelsinas/lazdyno riešutas Širdis kalėdinių prieskonių/citrina Pagrindas cukrus/vanilė/romas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei