... šalto spaudimo mūsų saulėgrąžų aliejus yra labai gera bazė mūsų aromatizuotiems aliejams, nes tai yra natūralus Omega 9 ir E vitaminų (natūralus antioksidantas) šaltinis. E vitaminai yra natūralūs konservantai, todėl aliejus išlieka stabilus ir subalansuotas be cheminių priedų.
Rekomenduojame šį aliejų naudoti šaltai kaip prieskonį arba gaminimo pabaigoje. Jį galima naudoti tiesiogiai kepant, tačiau tai pakeistų jo maistines medžiagas ir aromatus.
...MIŠKŲ DARŽOVIŲ TERINAS. 100g Ne, ne ir ne! Mes garantuojame, kad šiame gražiame stiklainyje nėra mėsos, tik geri augaliniai ingredientai ir subtilaus intensyvumo grybų mišinys. Uždarykite akis, esate miško pakraštyje.
INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojų baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia sėklų miltai, ekologiškas tamaris, juodieji pipirai, šereso actas, prieskoniai, česnakas, pomidorų pasta, miežių miso, svogūnai.
...
Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille
Saulėgrąžų aliejus: GAEC Dou Chonlai
Naudojimo patarimai
Idealiai tinka tepti ant skrudintų kaimiškos duonos riekelių. Taip pat galite papuošti savo sumuštinius kitais ingredientais, tokiais kaip riešutai ar trumai.
Prieš ragaujant, indelį laikykite šaldytuve valandą.
Atidarius, laikyti šaltai ir suvartoti per 5 dienas.
Energija: 479 kJ (115 kcal)
Riebalai: 8,0g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3,1g
Angliavandeniai: 5,4g
Iš jų cukrų: 0,6g
Baltymai: 4,6g
Druska: 1,1g...