...Kaip rodo pavadinimas, kalakuto kaklas apima visą kalakuto kaklą, be galvos, odos ar krepšio (raumenų kišenės, kurioje laikoma maistas). Kaklas apima stuburą (įskaitant kaulus ar slankstelius), trachėją (virškinimo vamzdį), raumenis ir jungiamąjį audinį.
Kalakuto kaklas gali siekti iki 30 cm ilgio, jis yra didesnis nei antis ir vištiena, todėl labiau tinka vidutinio, didelio ar milžiniško dydžio...
... sutrikimus ir apetito praradimą. Susmulkintos į miltelius, jos šaknys padeda malšinti galvos skausmus, o lapai aromatizuoja likerius, alų ir kitus baltuosius vynus...
Šalavijų eterinis aliejus naudojamas kaip fiksatorius kvepalų pramonėje. Maisto pramonėje jis gali aromatizuoti salotų padažą ar mėsą, pavyzdžiui, kai prieš tai praskiedžiamas aliejuje.
Eterinis aliejus yra subtilus naudoti, todėl jo reikėtų vengti esant mastopatijai, fibromai ar vėžiui.
Talpa: 10 mL/0,35 fl.oz...
...tokius kaip suktos ir surištos veršienos galvos, PAD (paruošti pjaustymui, nulupti be nervų) išpjautos jautienos ir veršienos kepenys, jautienos inkstai supjaustyti kubeliais, jautienos skruostų riešutai kubeliais, jautienos ir veršienos širdys supjaustytos arba supjaustytos kubeliais ir kt. Vidaus organų prekyba: PRODAL turi vietą vidaus organų paviljone Rungyje. Čia klientams siūlome platų produktų asortimentą (vakuuminė mėsa, vidaus organai, jautiena, veršiena, aviena, kiauliena, švieži ir šaldyti produktai...). Skambinkite mums tel. 01 41 80 02 80.
... trimis pagrindiniais principais: griežta mūsų tiekėjų ir žaliavų atranka, produktų atsekamumas ir mūsų pramoniniai įgūdžiai. Mūsų produktai tiesiogiai įkvėpti Bresse regiono receptų ir gaminami iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mes gaminame kumpius, juoduosius ir baltuosius kraujinius dešreles, taip pat daugybę mėsos gaminių, tokių kaip galvos sūriai, Bressan civieriai, Lyono virimo dešrelės ir andouillettes.
Mes esame tradicinės mėsos gaminių gamintojai jau 7 kartas.
Mūsų mėsos gaminiai gaminami rankomis kiekvieną savaitę, kad užtikrintume mūsų produktų šviežumą.
Be konservantų ir dažiklių, jie suteiks jums mūsų regiono skonius.
Sausi mėsos gaminiai: jautienos dešra, suktas šoninė.....ir kt.
Virtos mėsos gaminiai: galvos sūris, dešrelės, cailletės ir kt.
Mūsų kepsniai: dešrelės, mažos dešrelės (aštrios, ėrienos su mėtomis, bazilikais ir kt.)...