Prancūzija, Fleurines
...Šios išskirtinės gaidžio auskarai sukurti taip, kad atkartotų tikrus rankomis dažytus portugališkus keramikos indus. Kolekcija Gaidys Puikiai tinka su džinsais ir marškinėliais, lengvomis neutraliomis suknelėmis ir kasdieniais drabužiais. Kiekviena Gaidžio plytelė yra maždaug 12 mm skersmens. Jos labai lengvos. Replika pagaminta ant miniatiūrinės apvalios medinės plytelės. Ji vėliau užantspauduojama ir padengta vandens pagrindo, netoksišku laku, kaip ir keramikos gaminiuose. Auskarų bazė be nikelio ir švino. Raudonos metalinės auskarų bazės ant vario. Hipoalerginė.
Prancūzija, Epinay Sur Orge
...Kartais gaidžiai būna ypač triukšmingi, bet ne mano! Bet kaip jie juda! Jie nesilaiko vietoje ir demonstruoja savo plunksnas tiek, kiek norite. Juk jums reikia pakeisti gaidžio plunksnas, žinoma, ne jų išrauti. Tai nesukels jo giedojimo, bet suteiks jums džiaugsmą suteikti jam šimtus vis kitokių pozų, malonumui akims. Gali būti pateiktas kaip įmonės dovana. Prašome kreiptis. Šis gaidys buvo...
Prancūzija, Épaignes
Nuo 1960 metų mūsų šokoladininkų komanda kasmet gamina tūkstančius šokoladų, visada laikydamasi amatininkų tradicijos su kantrybe ir pagarba. La Royale Normande įsipareigoja siekti tobulumo gamindama savo pralinę, kas garantuoja unikalius ir gilius skonius mums ir jums. Šios požiūrio privalumas yra galimybė stebėti pralinės receptą ir galutinio produkto kokybę. Taip išsaugome savo amato žinias ir ...
Prancūzija, Auxerre
...Vyninimas Rankinė derliaus nuėmimas. Dalinis atskyrimas. 28–35 dienų maceracija, kontroliuojant temperatūrą (nuo 26° iki 30°). Žemas slėgis pneumatinis spaudimas (mažiau nei 1 baras). 18–24 mėnesių brandinimas betono talpose. Buteliavimas mūsų patalpose. Brandinimas buteliuose, 6 mėnesiai prieš pardavimą. Maisto ir vyno derinimas Aštrūs patiekalai, raudona mėsa, keptas gaidys su kaštonais...
...Be mūsų foie gras siūlome platų paruoštų patiekalų asortimentą. Įvairūs, mūsų paruošti patiekalai atspindi mūsų regiono, pietvakarių, meistriškumą. Atraskite: Alicuit, antienos konservai, saulėti pintadės patiekalai, kasuletas su konservuotais anties sparneliais, gaidys vynuose, palombų salmis...
Prancūzija, Bethisy Saint Pierre
...Skirtingi plunksnų tipai: gaidys, kalakutas, stručių, žąsis... Puikiai tinka rankdarbiams, siuvimui, dekoravimui ir aksesuarams. Pritaikykite viršų, sijoną ar batus. Pridėkite tekstūros akcentą ant maišo ar krepšio, žaiskite su šios nuostabios plunksnos natūraliu stiliumi. Kraštu galima kirpti, siūti arba klijuoti.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai: - Dijon garstyčios* - 1,4 % Natūralus trufelių aromatas* - 1 % Trufelių trupiniai* * produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės Naudojimo patarimai: Miškinis veršienos kepsnys, įdarytas gaidys, kiaušinių maišytinis. Šios trufelių garstyčios sujungia garstyčių skonį ir trufelių aromatus, kad papildytų jūsų baltąsias mėsas, kepsnius ir žuvį. Šis produktas yra 100 ir 200 g stiklainiuose.
Prancūzija, Saint-Berthevin
... - Paukštis - Gaidys - Paukštienos produktai - Ūkinė vištiena - Jaunas gaidys - Sraigė - Pintade - Triušis - Antis (viso, ančiuko, filė, šlaunelė, kojos ...) - Riebioji antis (magret, foie gras) - Kalakutas - Kalakuto dalys - Kalakuto produktai - Kebabas - Mėsos gaminiai - Pigeon - Medžiokliniai paukščiai - Pyragai / Duona - Sviestas - ...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei