...Šios rudos kraftpopierinės kaimo duonos maišeliai, 35 g/m² su "žodžių" raštu, daugiausia naudojami kepyklose.
Kodas: ISPANAIJA
Išmatavimai: 300 + 50 x 300 (P + dugnas x A mm)
Medžiaga: Kraftpopierius...
... padidinti savo bagetės/duonos/kepinių pardavimus, siūlant savo šviežius produktus naujose pardavimo vietose.
Skyrių matmenys: Pagrindas 11*13 cm, aukštis 55 cm
Pardavėjo matmenys: Skersmuo 1300 mm, aukštis 2400 mm
Matmenys: 1300x2400 mm (žr. produkto užimtumo planą)
Svoris: 570 kg
Elektros suvartojimas: vasarą (be radiatoriaus): 80 W/H – žiemą (su radiatoriumi) apie 0.88 W/H.
NAYAX mokėjimo...
...Gilles Sicart, kepyklų konsultantas ir Techninių duonos amatų instituto direktorius, kartu su Maé Innovation pristato „finger madeleine“ formą, seriją formų, kuriose jūsų jausmai gali išsiskirti be ribų. Originalių formų madeleines, su šokoladu, migdolais, grūdais, lengvai valgomi kelioniniai pyragai… Jums tereikia sukurti receptus ir pritaikyti savo vitrinas!
Formatas: Individualus
Dydis: 400x300...
...Dėka šio profesionalaus tešlos maišytuvo, jūsų duonos tešla yra „minkoma“, tai reiškia, kad ji sumaišoma, kad gautųsi homogeniška ir elastinga struktūra. Jo talpa yra 42 litrai, o gamyba - 38 kg. Profesionalus spiralinis tešlos maišytuvas idealiai tinka kepėjams ir konditeriams.
Spiralinis tešlos maišytuvas 38 kg / 42 litrai:
Labai tinkamas tvirtoms tešloms, tokioms kaip picos ar duonos tešla...
...Nešiojama pintinė, skirta laikyti arba pristatyti duonos batonėlius, skirta kepykloms ir kitiems universaliems prekybos centrams.
Prancūziška rankų darbo gamyba: kokybės garantija.
Medžiaga:
Natūralus balto nulupto vytelių pintinys
Išoriniai matmenys:
D.20cm - H.40cm
Kilmė: Prancūzija...
...Pagrindinės dinamiškos vandens savybės privatiems asmenims, profesionalams ir bendruomenėms:
- Patobulintas ir gaivesnis patiekalų skonis, ilgesnis duonos laikymo laikas, pagreitinta fermentacija.
- Kalkių ir rūdžių nuosėdų pašalinimas katiluose ir vamzdynuose.
- Karšto vandens gamyba yra efektyvesnė ir ekonomiškesnė.
- Geresnis vandens šildytuvų našumas ir sumažėjusi energijos sąnauda po...
Roger Sarret, kepėjo sūnus, gamindamas biscottes, pirmiausia siūlo pamirštą pojūtį, malonumą, kuris buvo prieš dešimtmečius trukusią nepriteklių, vėl išmokti ir drįsti mėgautis šiais kasdieniais malonumais. Praėjus 65 metams, Roger vis dar čia, jo klientūra, ištikima kokybei, išsivystė, o rankinė gamyba išaugo, neprarandant kokybės kriterijų. Šiandien Roger įpėdiniams, trečiajai kartai, tai ne...
... įrankius. Taigi, nuo 2024 metų balandžio mėnesio tapome pirmuoju cukraus pasta gamintoju Prancūzijoje. Visa gamyba visiškai vykdoma mūsų patalpose Fondettes, nuo mišinio, iki duonos gamybos, iki pakavimo ir etikečių.
Mūsų kokybės politika glaudžiai susijusi su mūsų noru gaminti kuo arčiau mūsų, prisidedant prie vietos ekonomikos. Kiekvienas produktas yra sukurtas ir pagamintas, kad užtikrintų optimalų kokybę tiek laikantis galiojančių standartų, tiek naudojimo lygiu.
Sveiki atvykę į Carambelle pasaulį!
...konditerijoje, prieskoniuose, gomasio...
Mes remiamės sertifikuota ekologiška gamyba ir bendradarbiaujame su pritaikyta įmone, kad skatintume socialinę įtrauktį ir žmonių su negalia užimtumą.
Privalumai:
- skaidulų, mineralų, antioksidantų, amino rūgščių ir mikroelementų šaltinis,
- prancūziška, ekologiška ir tvari žemdirbystė,
- natūrali ir ilgalaikė energija,
- mažina stresą ir nerimą.
Su BIBO GĖRIMAIS, atraskite savo natūralią energiją su karštu gėrimu be kofeino.
... farmacijos pramonėms, gamintojas, gaminantis tokius produktus kaip:
- guminukai,
- tofi ir karamelė,
- virti cukrus,
- sausainiai, krekeriai ir duonos tešla,
- saldymedis,
- gyvūnų maistas,
- ir kt.
Pavyzdžiai mašinų, kurias mes gaminame:
- Ekstruderiai ir koekstruderiai,
- Intruderiai,
- Laminavimas / Stacking,
- „Pjauti ir pakuoti“ gamybos linijos,
- Nuolatinis maišymas,
- Pillar / rutulių gamyba,
- Aušinimo tuneliai maistui ir pakavimo mašinos.
... 85 receptams, kuriuos mes kuriame kiekvieną mėnesį. Mūsų desertai ir kepiniai supakuoti į didmeninius arba individualius paketus. Mūsų gamyba pagal užsakymą leidžia kurti specifinius receptus, atitinkančius jūsų poreikius, ir kurti jūsų specifinius bei išskirtinius pakavimus ar etiketes. Mūsų produktai, kurie yra universalūs ir lengvai vartojami, skirti visų tipų maitinimui: komerciniam maitinimui, greitam ir moderniam, oro ir geležinkelių maitinimui, automatinėms parduotuvėms, kepyklų ir konditerijos skyriams.
Norite siųsti Bredele savo artimiesiems? Negalite atvykti į mūsų parduotuves ir norite paragauti vieno iš mūsų sausainių? „Délice D’alsace“ yra mūsų internetinė parduotuvė, kurioje rasite produktų pasirinkimą, įskaitant mūsų plačią alsacietiškų sausainių (bredele) ir kitų specialybių asortimentą. 20 metų patirtį turinti Haushalter šeima, esanti priešais puošnų Rohanų pilį Saverne, Alsace, atrenka geriausius produktus ir kuria skanėstus savo gurmanams. Mūsų veiklos sritys: Kepykla, Konditerija, Šokolado gamyba, Saldumynų gamyba, Pyragų gamyba, Sausainių gamyba, Kateringas, Ledų gamyba.
Touflet Boulanger kasdien užtikrina šviežių duonos ir kepinių gamybą bei pristatymą kolektyvinei maitinimui. Turėdami 10 kepyklų, esame arti savo klientų: visus metus pristatome Île-de-France, Normandijoje ir Hauts-de-France. Mokyklų maitinimas, įmonių restoranai, sveikatos įstaigos ir viešbučiai – mes esame kolektyvinio maitinimo ekspertai ir žinome, kaip atitikti jūsų reikalavimus...
Biskvito Montbozon gamyba Haute-Saône (Prancūzija). Autentiško Montbozon biskvito receptas nėra naujiena. Viskas prasidėjo seniai, Liudviko XVI teisme. Tai revoliucija, kad šiandien visi gali mėgautis Montbozon biskvitu. Prieš patekdami į prancūzų sandėliukus, jie sukėlė sensaciją Versalyje, ypač karališkajai porai. Tada atėjo Prancūzų revoliucija 1789 m. Karaliaus virėjas, bėgdamas, rado...
Įmonė Gâteau Dauphinois kuria ir gamina rankų darbo vaisinius sausainius be dažiklių ir konservantų, perduodama tradicijas iš kartos į kartą. Dėl savo sėkmės ir kokybės įmonė parduoda savo produktus Prancūzijoje, o dabar ir užsienyje. Jos tradicinė receptūra ir gamyba, be konservantų, dažiklių ar dirbtinių aromatų, leidžia išlaikyti šį skanų pyragą kelis mėnesius.