...Lėtas slėgis esant žemai temperatūrai, siekiant išsaugoti šviežius ir vaisinius aromatus. Fermentacija reguliuojamose temperatūrinėse talpose, esant 19-21°C. 3% vyno buvo brandinama ąžuolo statinėse 8 mėnesius. Brandinimas ant mielių nerūdijančio plieno talpose, trunka 12 mėnesių.
Pakuotė: vieneto kaina parduodama po 6 butelius, nemokamas pristatymas Prancūzijos žemyninėje dalyje.
Akių: šviesiai geltona spalva
Vyninė: Domaine Besson
Vyno regionas: Chablis
Metai: 2019
Vynuogės: Chardonnay
Auginimas: Tradicinis
Etiketė: Kontroliuojamos kilmės nuoroda...
...Chablis, kuris yra tiek sultingas, tiek įspūdingas.
Domaine: DOMAINE BAUDOUIN MILLET
Appellation: CHABLIS
Regionas: BURGUNDY
Spalva: Balta
Vynuogės: 100% Chardonnay
Auginimo metodas: Tvarus žemės ūkis
Charakteris: Sausas
Tūris: 75cl
Svoris: 1 kg...
...Įsikūręs Pontigny, šiaurėje nuo Chablis, Céline ir Antoine Angst vadovauja savo nuosavam dvarui nuo 2013 metų. Jie rašo pirmuosius savo vyno istorijos puslapius su 12 hektarų, daugiausia paskirstytų AOC Petit Chablis ir Chablis. Dvaras vystosi ant molio-kalkakmenio dirvožemio ir šiuo metu pereina prie ekologinės žemdirbystės. Vynas gaminamas tik nerūdijančio plieno talpose, o jų vynai pasižymi gražiu...
Chardonnay dvaras yra didžiųjų Chablis A.O.C. baltųjų vynų gamintojas. Didžiųjų Chablis AOC baltųjų vynų savininkai ir augintojai, Chardonnay veislės Etienne BOILEAU, William NAHAN ir Christian SIMON sujungė savo aistras ir žinias 1987 metais, kad sukurtų Chardonnay dvarą Chablis, Burgundijoje. Chablisvynai visi gaminami labai mažame Prancūzijos teritorijoje, apimančiame mažiau nei 7000 hektarų...
... reguliariai pristato savo vynus įvairiuose konkursuose, tokiuose kaip Paryžiaus žemės ūkio konkursas arba Hachette gido atranka. Dvaro pasiūloje yra Chablis Vieilles Vignes, Premiers Crus Montmains ir Montée de Tonnerre, taip pat Grand Cru Bougros.
Olivier Tricon dirbo įvairiuose Prancūzijos vynuogynuose, kol 80-ųjų pradžioje tapo vyno prekiautoju. Jis matė, kaip jo pardavimai nuolat augo. Norėdamas prisitaikyti prie rinkos, jis tapo vyno prekiautoju, kuris brandina vynus: jis perka vynuoges iš Chablis vynininkų derliaus metu, o vėliau jas paverčia vynu savo rūsiuose. Tai leidžia jam užtikrinti nuolatinę savo vynų kokybę. Įrodymas šio...