...Paprika, dažnai vadinama „saldiu pipiru“, yra prieskonis, gaunamas iš pipiro, priklausančio tai pačiai šeimai kaip ir paprikos, džiovintas ir sumaltas į smulkų miltelius.
Jos ryški raudona spalva ir paprastai labai lengvas aštrumas daro ją pasirinktu ingredientu, naudojamu daugelyje virtuvių, ypač Magrebe, Portugalijoje ir Pietryčių Europos šalyse.
Tai stebinanti prieskonis, turinti daugybę...
...Pimenton de la Vera aštrus (70 arba 75 g dėžutė) (paprika) A.O.C. iš Kakas provincijos Ispanijoje, Estremadūros regione. Dėl tiekimo priežasčių galime dirbti su vienu iš 12 „Pimenton de la Vera“ gamintojų, todėl gausite kitokią dėžutę nei toje nuotraukoje. Tačiau bet kuriuo atveju tai bus AOC arba DO (Denominacion de Origen). Dėkojame už jūsų supratimą.