Prancūzija, Le Sen
... labai kvapnus augalas, naudojamas kaip prieskoninė žolelė Prancūzų virtuvėje. Provanso regione jo auginimas kvepalų gamybai yra tradicija. Ten auginamos mažos estragono plantacijos eterinių aliejų gamybai, o augalas derinamas du kartus per metus, birželio ir rugsėjo mėnesiais. Tokiu pačiu būdu kaip lavandinas, jo žydinčios viršūnės distiliuojamos tiesiai derliaus surinkimo talpose. Gamyba Landema...
Prancūzija, Paris
...Zaatar arba Za’atar, kuris persų kalba reiškia „čiobrelis“, yra tarsi Provanso žolelė Levanto virtuvėje. Tai yra Vidurio Rytų prieskonis, egzistuojantis jau kelis šimtmečius. Nors ingredientai skiriasi priklausomai nuo regiono, zaatar dažniausiai apima čiobrelį, raudonėlį arba marjoramą, sumaką ir sezamo sėklas. Kai kuriose virtuvėse taip pat galite rasti mėtų, estragono, arba netgi česnako miltelių ar kalendros sėklų. Zaatar yra gana universalus mišinys, turintis daugybę naudojimo galimybių virtuvėje. Išmatavimai: 5 x 4 x 4 cm Neto svoris: 10 g Tūris: 30 ml...
Prancūzija, Avignon
...Ekologiška svogūnų laiškų žolelė, arba civetė, lotynišku pavadinimu Allium Schoenoprasum, yra aromatinė žolelė, priklausanti amarilidinių šeimai, auginama dėl savo kvapnios stiebo. Kruopščiai atrinkta ekologiška svogūnų laiškų žolelė yra nuplauta, nusausinta, užšaldyta IQF, atrinkta, supjaustyta ir sukalibruota. Ekologiški svogūnų laiškai: 100% Bendras energijos kiekis: 31 Kcal 129 kJ Maistinės skaidulos: 3,9 g Baltymai: 2,8 g Druska: Pėdsakai...
Prancūzija, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, esanti Mazerolles Vienne departamente, nuo 2017 metų gamina ir platina aromatinius, vaistinius augalus, žolelių arbatas ir ekologiškas infuzijas. LA FERME SAINT SYLVAIN veikia 100% ekologišku uždaru ciklu: ji patys dauginasi, sodina, renka, rūšiuoja ir apdoroja. Viskas daroma rankomis ir su dideliu atsidavimu. Mūsų ūkininkavimas ir mūsų žinios apie ekologiškų vaistinių ir ar...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Origan Bio "Provence d'Antan" d'Araquelle : L'Origan yra labai populiarus Viduržemio jūros virtuvėje. Italijoje jis naudojamas picose. Jis taip pat vertinamas pomidorų padažuose, o ant grotelių puikiai pagardina ėrienos šonkaulius ir kiaulienos šonines. Naudoti be saiko. Kokybė: aukščiausios klasės : Ši ekologiška žolelė, auginama Provanso saulėje, yra kruopščiai atrenkama ir sieti kelis kartus...
Prancūzija, Lille
...KONTAKTAI MUMS, KAD GAUTUMĖTE IKI 5 NEMOKAMŲ PAVYZDŽIŲ!!!! Koks keistas pavadinimas, skirtas CBD žolelių rūšiai...! Tačiau kai pirmą kartą išbandote Grandaddy CBD žiedus ir atsižvelgiate į jų poveikį, puikiai suprantate šio pavadinimo prasmę. Keliais įkvėpimais ši CBD žolė pakanka nuraminti jūsų kūną ir protą. Su šia šiltnamyje auginama žolele, jūs ramiai atsipalaiduojate ilgam. GRANDADDY...
Prancūzija, Grigny
...Petražolės buvo kruopščiai atrinktos, šviežiai nuplautos ir supjaustytos prieš užšaldant IQF būdu, o vėliau supakuotos. Stiebai buvo pašalinti. Ši originali žolelė išlaikys savo skonį dėka ZIP maišelio. Pakuotė: 8 x 250 g = 2 kg...
Prancūzija, La Rochelle
...Jūros druska 95%, Prieskonių mišinys 5% (*Rozmarinas, *Oregano, *Saldžioji žolelė, *Tymėnas, *Bazilikas) SVORIS: 0,500 kg...
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Rūgštynė yra lapinė daržovė, kuri naudojama tiek žalią, tiek virtą dėl savo rūgštaus ir šiek tiek citrininio skonio. Naudojama kaip prieskoninė žolelė, ji pagardina sriubas ir daržoves, žuvies patiekalus ir kiaušinius, su kuriais ypač gerai dera. Turtinga skaidulų, magnio, kalio, geležies ir vitaminų A, C, E, ji nuo senovės yra žinoma dėl savo virškinimo ir sutraukiančių savybių.
Prancūzija, Levallois Perret
...Bazilikas naudojamas kaip aromatinė žolelė, kad suteiktų daugiau skonio ir gaivumo jūsų patiekalams, o idėjų, kaip jį naudoti, yra begalė. Naudojimas baziliko virtuvėje: Jo citrininis kvapas yra nuostabus, kai derinamas su makaronais. Jis puikiai dera su žuvimis, tokiomis kaip raudonasis snapys, ančiuviai, moliuskai. Jis papuošia raudonąsias ir baltąsias mėsas, tokias kaip vištiena, jautiena...
Prancūzija, Ham
...Petražolės, nepakeičiama prieskoninė žolelė virtuvėje, vertinamos dėl savo gaivaus skonio ir kulinarinio universalumo. Florixir® petražolių dribsniai gaunami iš kruopščiai auginamų Petroselinum crispum Mill. petražolių. Šios lapeliai yra smulkiai pjaustyti ir sumalti iki 2 mm dydžio, kas palengvina jų naudojimą įvairiuose patiekaluose. Petražolės yra esminis ingredientas, pridedantis skonio ir...
Prancūzija, Besancon
...KULINARIJOJE: Korėta yra žolelė ir prieskonis, naudojamas Afrikos ir Artimųjų Rytų virtuvėse. Tamsiai žalia, pagaminta iš korėtos lapų (Mloukhiya) ir patiekiama su jautiena. NAUDA Gera akims, stimuliuoja skrandį ir žarnas, saugo gleivines. Ji yra vidurius laisvinanti, valanti...
Prancūzija, Coignieres
...Trim CBD*, Morkos* (75%), Imbieras*, Moliūgas*, Ciberžolė* (6%), maltos ciberžolės* (3%), Kario*, Pupelių žolelė*. Iš ekologinės žemdirbystės. 45 gramai Pastaba: Mūsų CBD žiedai ir derva auginami Europoje ekologiškai, be pesticidų ir laikantis Europos teisės aktų, ir juose yra mažiau nei 0,2% THC. Daugiau patarimų dėl naudojimo rasite mūsų CBD naujienų žurnale. Infuzijos kolekcija iš Lord Of...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play