...AMATINIS ŠOKOLADO GAMYBA CHOCOLATS JANIN
Chocolats Janin: šokolado gamybos dirbtuvės, kur Stéphane Janin, profesionalus šokoladininkas ir šokolado gamybos specialistas, kviečia jus atrasti savo šokolado fabriką.
...Ingredientai: pieno šokolado apvalkalas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pupelės, emulsiklis sojų lecitinas, vanilė), lazdyno riešutai, migdolai, apelsinų žievelė (apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas), cukrus.
Gali turėti pėdsakų riešutų, kiaušinių, grūdų, pieno ir sezamo.
Neto svoris: apie 190 g. Svoris gali skirtis priklausomai nuo naudojamų lazdyno riešutų ir migdolų dydžio.
Laikymo sąlygos: saugoti nuo šviesos, sausoje vietoje, kambario temperatūroje (18° - 20°C).
Neto svoris (g): 190...
... plaukiojanti sala, minkštas pyragas su migdolais ir šokoladu, Rudeninė lapų tortas arba šokoladinis moka, ir dar daug kitų...
Knyga skirta skanėstų mėgėjams ir šokolado entuziastams.
Nuoroda: BEL24
Sandėlyje: 23 produktai
Išmatavimai: 144 puslapiai - Fr
Kalba: Prancūzų...
Sveiki atvykę į DISTRAZUR, jūsų smulkiosios prekybos didmenininką. Jau daugiau nei 25 metus aptarnaujame tradicinę prekybą, nuolat siekdami pasiūlyti kokybiškus produktus, pritaikytus mūsų klientams ir skirtingus nuo didmeninės prekybos kanalų. Mūsų prekės ženklas, „Les Saveurs du Clavon“, žavi net pačius išrankiausius gurmanus. Jis lengvai atpažįstamas ir garantuoja skanių, rafinuotų ir subtilių ...
...Truffettes de France yra tikras kokybės ženklas, o jos receptai remiasi daugiau nei 50 metų prancūziška patirtimi gaminant šokoladu aptrauktas zefyrus.
Po traškia pieninio šokolado apvalkalu, kuris pasiduoda dantims, slepiasi subtilus zefyras, kuris tirpsta burnoje. Saldus desertas, kurį galima mėgautis be jokių apribojimų.
...Mūsų traškūs CBD kanapių sausainiai yra traškūs kaip niekada, dėka didelių žalių lazdyno riešutų gabalėlių ir avižų dribsnių. Jie taip pat pabarstyti juodojo šokolado gabaliukais ir praturtinti 120 mg CBD kanapių ekstrakto.
Visi mūsų sausainiai gaminami mūsų dirbtuvėse, esančiose Pietų Prancūzijoje, Provanso regione.
Mūsų skanėstai gaminami mažomis partijomis, naudojant natūralius ingredientus...
Aukštos klasės verslo dovanų specialistai, SANKS siekia sustiprinti profesinius partnerystes, padėdami mūsų klientams sėkmingai įgyvendinti jų verslo dovanas.
Unikalios ir originalios verslo dovanos, specialiai atrinktos ir supakuotos, kad švęstų nuoširdžius profesinius santykius.
Įsikūrę Nante, Lione, Epernay ir Helsinkyje, siūlome šias paslaugas:
> Unikalių ir rankų darbo produktų pasirinkimas...
... skanėstai, kad patenkintume vietinių skonių mėgėjų gomurius. Mes esame įsipareigoję kokybės, meistriškumo ir inovacijų vertybėms, kad atitiktume jūsų lūkesčius.
Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
...Specialūs pasiūlymai ir akcijos leidžia mėgautis mūsų skanėstais už patrauklias kainas, su greitu ir patikimu pristatymu, kad gautumėte savo užsakymus tiesiai į namus.
Jautriems skoniams siūlome saldumynų asortimentą be cukraus ir druskos, garantuojantį skanų skonio patyrimą. Mūsų glotnūs želė skanėstai, tokie kaip ...
Kadodis Prancūzijoje ir Belgijoje pasirenka meistrus ir mažas įmones, garsėjančias savo įgūdžiais ir šokolado, sausainių, pyragų bei vaisių pastų kokybe. Mėgaukitės šiais skaniais pralinėmis, švelniais juodais šokoladais, ganache, fantazijos trufeliais, pralinėmis, mendiantais, traškiais, vyšniomis, apelsinų žievelėmis, vaisių pastomis, nugatais. Šokolado karalystė. Charlotte skanėstai.
Patisserijos ir skanėstai, Stéphane Glacier mokykla, skirta tiek mėgėjams, tiek profesionalams, dirbantiems maisto srityje. Stéphane Glacier siūlo profesionalams tobulinimosi kursus konditerijoje, saldumynų gamyboje ir šokolado gamyboje pagal metinį tvarkaraštį. Siūlome apie keturiasdešimt kursų, kuriuos veda Stéphane Glacier, jo konditerijos šefas Jérôme Le Teuff, taip pat dešimt talentingų ir gerai žinomų lektorių. Mokykla taip pat teikia mokymus pas amatininkus, taip pat organizuoja demonstracijas didelėms prekėms, siekdama propaguoti prancūzų konditerijos meną Prancūzijoje ir užsienyje.