Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
...Gurmanas! Tai pasakyti – per mažai. Atraskite mūsų šokoladinį nugatą su apelsinų žievelėmis. Visi kakavos ir apelsinų skoniai, saldinti medumi ir migdolais.
Labai populiarus delikatesas metų pabaigoje! Šis šokoladinisnugatas ras savo vietą jūsų šventiniame stalo!
Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, migdolai, medus, kakava extra brut (4,9%), apelsinų žievelės (4,1%), bulvių krakmolas, pudra...