Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
Prancūzija, Montelimar
...Gurmanas! Tai pasakyti – per mažai. Atraskite mūsų šokoladinį nugatą su apelsinų žievelėmis. Visi kakavos ir apelsinų skoniai, saldinti medumi ir migdolais. Labai populiarus delikatesas metų pabaigoje! Šis šokoladinis nugatas ras savo vietą jūsų šventiniame stalo! Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, migdolai, medus, kakava extra brut (4,9%), apelsinų žievelės (4,1%), bulvių krakmolas, pudra...
Prancūzija, Pacy-Sur-Eure
... džemas, šokoladinis sausainis, gazelės ragas, kremas brûlée, raudonųjų vaisių trupiniai, migdolų gabaliukai, Kalėdų prieskoniai, tonka pupelė, uždraustas vaisius, avižų pienas – medus, lollipop, aviečių & violetinės makaronas, madeleine, braškių malabaras, medus, mojito, skanios mėlynės, nugatas, nutella, prieskonių duona, skrudinta duona, Breton paletė, panettone, persikas – plakta grietinėlė...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play