Roger Sarret, kepėjo sūnus, gamindamas biscottes, pirmiausia siūlo pamirštą pojūtį, malonumą, kuris buvo prieš dešimtmečius trukusią nepriteklių, vėl išmokti ir drįsti mėgautis šiais kasdieniais malonumais. Praėjus 65 metams, Roger vis dar čia, jo klientūra, ištikima kokybei, išsivystė, o rankinė gamyba išaugo, neprarandant kokybės kriterijų. Šiandien Roger įpėdiniams, trečiajai kartai, tai ne tik...
Patroba yra pramoninė kepykla, įsikūrusi Belgijoje, Aartselaar. Įmonė buvo įkurta 80-aisiais metais ir gamina supakuotą bei pjaustytą tradicinį duoną. Iš pradžių Patroba tiekė mažesnėms kepykloms ar maisto parduotuvėms, tačiau nuo 1993 metų vis daugiau tiekia didesnėms grandinėms, tokioms kaip Colruyt. Įmonė tiekia įvairių duonos rūšių, tokių kaip Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse ir Agrison, visoje šalyje. Taip pat Patroba kepa privačių etikečių duoną.
...Tramezzino duoną, BIO baltą duoną pakuotėje, Piadiną, Hamburgerių duoną, Hot Dog duoną, riekelėmis pjaustytąduoną, Tortillas ir dar daugiau. Roberto Alimentare srl yra jautri aplinkai ir biologinių produktų vartotojams, todėl pristatė „Essenza“ liniją, neturinčią gyvūninių riebalų ir palmių aliejaus. Roberto yra novatoriška įmonė, tačiau su tvirtomis tradicijų šaknimis ir savo produktų kokybę laiko savo stiprybe.