... savaitėmis vėliau. Todėl jų subrendimas baigiasi rugpjūčio antroje pusėje. Labai saldūs vaisiai turi mažai rūgšties ir yra traškūs. Trečiasis tipas, chojuroliai, yra didesni už kitus (vidutiniškai 400 g ir 8 cm skersmens), tačiau vis tiek sultingi ir traškūs. Šis tipas, atsiradęs Japonijoje 1895 m., dėl savo dydžio yra populiariausias nashi tipas. Jie gali išlikti šaldytuve iki šešių mėnesių.
...Nusprendėme, kad pusryčiai bus mūsų stiprybė, nes puikiai žinome, kaip svarbu pradėti dieną teisingai. Mūsų saldus ir sūrus bufetas pagamintas iš kokybiškų vietinių ingredientų, kad užtikrintume tobulą pabudimą.
Pietų Amerikos virtuvės užkandžių specialybių gamyba, Pao de Queijo, Coxinhas, Brazilijos sūrio bandelės, užkandžiai, maisto tiekimo paslauga, šventiniai užkandžiai, saldūs ir sūrūs.
Fifth Flavour yra maisto tiekimo ir paslaugų įmonė. Pavadinimas Fifth Flavour (arba Umami) yra palyginti naujas konceptas maisto pasaulyje. Jis nurodo naują skonio dimensiją, viršijančią įprastus sūrus, saldus, rūgštus ir kartokas apibrėžimus. Tam tikrų ingredientų umami skonio pojūtis, sumaišytas kartu, viršija kiekvieno skonio atskirai. Fifth Flavour siekia pridėti naują dimensiją maisto...
...Automatiniai karštų/šaltų gėrimų ir maisto automatų tiekėjai: saldūs/sūrus užkandžiai; vandens dozatoriai biurams, kavos aparatai kapsulėms ir/arba maišeliams namams ir biurams.