„Châteaux et Vins de Bordeaux“, vynų prekybininkas, šeimos įmonė, įsikūrusi Saint-Sulpice de Faleyrens, Saint-Emilion vyno regione. Turime du dvarus Saint Emilion Grand cru ir Bordeaux.
Mūsų namai siekia pasiūlyti išskirtinę degustacijos patirtį, su vynais, gaunamais iš įvairių terroir, pradedant nuo Grands Crus de Bordeaux, iki vynų iš Corbières, Languedoc ir Champagne.
Mūsų asortimentas kruopš...
...Lėtai subręstantys vynuogės ant nuolaidžių kalkakmenio dirvožemių Nees Karyes Larissa, metus laikomi ąžuolo statinėse, leidžia vynui pasireikšti per savo charakteringiausią ir tipiškiausią būdą. Sprogstamai aromatingas vynas, sudarantis unikalų ir intensyvų puokštę, džiovintų vaisių ir vanilės skonį, švelnius taninus ir subalansuotą rūgštingumą.
Patiekiamas 18 - 20°C...
Fave dvaras yra įsikūręs Provanso regione, Pietų Prancūzijoje. Jis užima beveik 8 hektarus, padalintus į 2 saleles, aplink Fave bastidą ir virš Notre-Dame priorato koplyčios Brue Auriac savivaldybėje. Benoit ir Laure Fil yra šio dvaro savininkai ir vynininkai. Jie gamina Provanso rožinius vynus, baltuosius vynus ir raudonuosius vynus, turinčius Coteaux du Varois pavadinimą. Asortimente yra 8 vyno ...
...Tipiškas baltasis vynas iš šiaurės rytų Italijos; žinomas visame pasaulyje kaip aperityvas ir puikus vynas, derantis su makaronais, žuvimi ir pica. Jis yra gerai žinomas ir labai mėgstamas amerikiečių ir anglų.
... idealus aperityvui, tačiau jį patiekti su traškučiais ar žemės riešutais – ne! Norint suteikti charakterio jūsų aperityvams, sausasvynas derinamas su žuvies riletėmis, krevetėmis su majonezu, tapenade ar chorizo, sukurs papildomumą su šių patiekalų riebumu. Jūros ir jodo produktai taip pat labai gerai dera su sausiausiais rožiniais vynais.
ODESTO, įsikūrusi Courbevoie, siūlo kokybiškus vynus iš likučių, už labai patrauklias kainas. Geros vyno mėgėjai galės atrasti mūsų įvairių vynų pasirinkimą.
ODESTO SARL siūlo platų vynų asortimentą nuo 0,95 € be PVM už butelį.
Mes siūlome baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių veislių ir metų. Mes pristatome tiek Prancūzijoje, tiek užsienyje ir įsipareigojame pristatyti kuo greič...
...Spalva: Šiaudų geltona su švelniais žalsvais atspindžiais
Nosies aromatas: Plati egzotiškų aromatų gama, praturtinta subtiliais gėlių akcentais.
Skonis: Subalansuotas tarp saldumo ir rūgštumo, tai iš karto malonus ir labai skanus vynas.
Laikymas ir serviravimas: Butelius reikia laikyti vėsioje, sausoje aplinkoje, toliau nuo šviesos ir šilumos šaltinių. Patiekti 6-8°C temperatūroje. Rekomenduojama naudoti gana didelį tulpišką stiklinį gobletą.
Pora: Ypač universalus vynas, puikiai tinkantis įvairioms progoms, nuo klasikinio aperityvo iki viso valgio.
...Obuolių sidras, saldus perlų gazuotas pasterizuotas sidras. Šis saldus gazuotas sidras gaminamas iš šviežių sulčių, pagamintų iš specialių obuolių veislių. Malonus saldumas, bet ne per saldus skonis ir švelnus desertinis vynas yra jo išskirtinė savybė.
Stiklinė butelis: Galiojimo laikas 270 dienų
Kiekis 450 ml: 12 butelių dėžutėje...
...Raudonas vynas, gautas iš Salento raudonųjų vynuogių mišinio, įskaitant Malvasia Nera, Montepulciano ir Sangiovese. Alkoholio kiekis 11,50% Vol. pusiau sausas raudonas skonis.
Daugiau informacijos galite rašyti adresu cantine.durso@libero.it...
...smulkus ir ilgai išliekantis burbuliukų efektas
Aromatas: Gėlių su akacijos, persikų, ananasų užuominomis
Skonis: Pilnas ir sausas su maloniu ir ilgai išliekantčiu aromatiniu poskoniu
Rekomenduojamas stiklas: Extra Dry putojantis vynas...
...Informacija Žanras: Neutralus
- Cuvée Tradition 2014 Baltas 75 cl Dviguba Medalis.
Saulėtas Baltas Vynas Entre-Deux-Mers / Bordo Vynuogynas Sertifikuotas AREA HVE2 / Nepriklausomas Vynininkas. Šio vyno spalva šviesi ir blizgi, o aromatas labai išraiškingas, su geltonų vaisių, citrusinių vaisių ir juodųjų serbentų pumpurų natomis.
2014 Klasika Bordo regione, sausas, subtilus, vaisinis ir gėlinis...
...Baltasis Vynuogių Veislė 100% Sauvignon
Vyno Regionas: Centre Loire
Natūralus Regionas: Le Berry
Dirvožemio Tipas: Molio-kalkakmenio
Vidutinis Derlius: 60hl/ha
Vyno Tipas: Sausas Baltas Vynas...
...žalia obuoliai ir kt.). Dalinis brandinimas statinėse suteikia šiai aukštos klasės vynui gražų apvalumą, kuris puikiai derės su žuvimi, paukštiena, taip pat su sūriais, tokiais kaip Comté, Cantal, Beaufort ar Ossau-Iraty. Skanaus!
Talpa: 75cl
Tipas: Baltasis vynas
Veislė: 100% Chenin
AOC: Anjou
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 m.
Patiekimo temperatūra: 11-13°C...
...Vynuogės: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Spalva: rubino raudona, su violetiniais atspalviais ir linkusi į granato spalvą su senėjimu | Kvapas: labai elegantiškas vynas. Jaučiami vaisiniai aromatai, tokie kaip mėlynės ir gervuogės, su kokybiškais skrudintais ir vaniliniais tonais | Skonis: burnoje jis pasirodo sausas, šiltas ir pilnas. Taninai jaučiami, tačiau švelniai dėl buvimo barrique statinėse.
GASTRONOMINIAI DERINIAI: Puikus vynas su kepta mėsa, ypač kiauliena, aviena ir ožkiena. Gerai dera su medžioklės patiekalais. Taip pat vynas meditacijai.
...Šviesiai šiaudų geltona spalva su auksiniais atspindžiais, gėlių aromatas su prieskoninėmis vanilės natomis. Sausas skonis, maloniai gaivus ir ilgalaikis. Pora: Idealiai tinka kaip aperityvas, su balta mėsa, žuvies patiekalais, jūros ežiais ir vėžiagyviais, austrėmis.
...Prancūziška Appellation
Chardonnay B
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 1 diena prieš Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: pirmas laikotarpis, 1 savaitė ir pusė po Chasselas.
Technologinės galimybės
Vynuogės ir kekės yra mažos. Ši veislė turi labai aukštą kokybinį potencialą ir leidžia gaminti sausas baltas vynas, putojančius vynus ir net saldžius vynus. Uogų cukraus kiekis...
... VISUEL":"Putojimas yra kreminis, spalva geltonai šiaudinė su gražiais auksiniais atspindžiais.","DESCRIPTION":"Iš to paties mišinio kaip tradicinis brut, pusiau sausas, labiau dosuotas, bus idealus kompanionas jūsų desertams.","ASPECT GUSTATIF":"Ataka yra gaivi, o cukraus-rūgšties balansas tobulas. Burna yra kreminė, minkšta ir turi gražų tankumą. Ji leidžia aromatams visiškai išsiskleisti, suteikdama šampanui harmoniją."}...
...Klasikinis sausas Marsalos vynas iš Sicilijos, puikus tiek virtuvėje, tiek gerti. Jame jaučiami troškintų abrikosų, vanilės, tamarindo ir rudojo cukraus skoniai, labai panašūs į Madeirą. Jis dažnai derinamas su maistu, kurį sunku priderinti, įskaitant šparagines pupeles, Briuselio kopūstus ir šokoladą.
Tūris: 750ml...
...Intensyvi rubino mėlyna spalva. Sausas, bet puikūs vaisių skoniai.
Juodųjų serbentų, slyvų ir aviečių užuominos. Purpurinės gėlių natos viršuje, su turtingais prieskoniais dėl ąžuolo brandinimo.
Puikiai derinamas su visų rūšių mėsa; ypač su kepta mėsa, kepta jautiena ar nugarine; vištiena; aviena ir kiauliena.
...Gyva rožinė
Aromatas: Charakterybė vyninė
Skonis: Sausas, labai harmoningas
Patiekimo temperatūra (celsijus): 8° 10° C
Rekomenduojama: Aperityvas, žuvies ir itališki užkandžiai, jūros gėrybės, subtilios sriubos, taip pat daržovės, mozzarella ir šviežias sūris.
...Sausas ir vaisinis baltas vynas, su lengvu citrinos užuomina.
Būklė: Naujas produktas
Šalis: Prancūzija
Gamybos regionas: Bordo
Appellation: Entre-deux-mers
Gamintojas: Château Larmevaille
Alkoholis: 12°
Talpa: 75cl...
...Veislė: 100% Negroamaro. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Gaminamas iš Negroamaro vynuogių fermentacijos plieniniuose induose, tai sausas ir ilgai išliekantis vynas.
Aromate išryškėja raudonųjų vaisių, tokių kaip serbentai, juodieji šilkmedžiai, gervuogės ir vyšnios, bei Viduržemio jūros augalų balzaminiai kvapai.
Dėl savo taninų struktūros, kurie nėra pernelyg įkyrūs, jis pasižymi gera universalumu, derinamas su brandintais mėsos gaminiais ir vidutinio brandumo sūriais, mėsos patiekalais, tiek baltos, tiek raudonos mėsos padažais ir kepta.
...Šis sausas raudonasis vynas "Saperavi" gaminamas iš to paties pavadinimo Saperavi vynuogės, kurios skinamos Chelti upės šlaituose, Shilda kaime, Kachetijos regione.
Tamsus, rubino spalvos vynas žavi dominuojančiais juodųjų serbentų, vyšnių ir gervuogių aromatais. Rekomenduojame šį vyną su kepta mėsa ir sūriu. Mėgaukitės šiuo vynu esant 16-18° C temperatūrai.
Vyninė su 50 hektarų auginimo ploto: tiesioginis importas.
...RS putojantis vynas, gaivus vaisinis rūgštingumas, mineralinis
100 ml yra apie 22 kJ (5 kcal), 1,0 g angliavandenių
RS putojantis vynas iš Austrijos Riesling, sausas, gaivus vaisinis rūgštingumas, mineralinis, natūralus
100 ml yra apie 22 kJ (5 kcal), 1,0 g angliavandenių
Pagaminta: Vokietijoje...