...augantys natūraliai, su vieninteliu priežiūros elementu - lietaus vandeniu ir retinimu, jie kvėpuoja, klesti ir derlingai duoda pačius skaniausius kaštonus, kurie paprastai eksportuojami į Italiją. Iš šių kaštonų, grūdų ir maronų, ankstyvųjų ir „tšarkų“, pirmą kartą buvo pagaminta kaštonų uogienė, pavadinta „Auvergniotiška“, 2014 metų spalio mėnesį. Uogienė yra rankų darbo, be konservantų ir turi kaštonų gabalėlių, kas ją išskiria iš kitų kaštonų produktų, kurie yra rinkoje tiek Graikijoje, tiek užsienyje.
Įmonė gamina pusės kilogramo ir kilogramo porcijas, daugiausia kampanijos saldumynus, tiek maitinimo sektoriui, tiek didmeninei prekybai. Jos gamybos pajėgumas yra apie 400 tortų ir 1500 porcijų per dieną, su galimybe padidinti apie 30%.