Prancūzija, Paris
...Les pestos aux fruits secs buononaturale ajoutent une touche d'élégance sans effort à n'importe quel premier ou deuxième plat. Ce pesto sans gluten est élaboré à partir des meilleures noisettes siciliennes et se distingue par sa saveur remarquablement délicate. Poids net:90g...
Italija, Bronte
...Mūsų „Private Label“ pistacijų pesto derina turtingą pistacijų skonį su šviežių žolelių mišiniu, sukurdama unikalų, sūrią pesto, idealią gurmaniškiems patiekalams. Priklausomai nuo jūsų prekės ženklo, šis produktas puikiai tinka makaronų patiekalams, gurmaniškiems užtepiams ar kaip specialus padažas. Su lanksčiomis pakuočių galimybėmis, jis atitinka tiek mažų mažmenininkų, tiek didelių platintojų, norinčių pasiūlyti aukštos kokybės pistacijų pagrindu pagamintą produktą, poreikius.
Ispanija, Reus ( Tarragona )
...Pesto padažas yra viena iš garsiausių padažų pasaulyje ir išsiskiria nuostabiu baziliko skoniu. Šis aromatingas padažas, kilęs iš Genujos, puikiai tinka visų rūšių receptams, be tradicinės makaronų. Taip pat jis tinka mėsai ir žuviai pagardinti.
Prancūzija, Grigny
...Tradicinė itališka padažas, pagamintas iš baziliko (33 %), česnako, sūrio ir pušų riešutų. Skani su makaronais, gnocchi arba kaip padažas mozzarella. PAKAVIMAS: 6 x 1 kg = 6 kg...
...JOSEFA Pesto padažas yra šviežias ir aromatingas padažas, pagamintas iš kvapnios Maltos baziliko, riešutų, sūrio, alyvuogių aliejaus ir česnako. Baziliko pesto puikiai tinka su al dente virta pasta. Taip pat gali būti patiekiamas kaip priedas prie žuvies padažų, picos užpildui ir kanapėms.
Turkija, Istanbul
...AŠTRUS ČILI PADAŽAS, SALDUS ČILI PADAŽAS, LOUISIANA PADAŽAS, BARBECUE PADAŽAS, SRIRACHA PADAŽAS, SALDŽIŲ IR RŪGŠTŲ PADAŽAS, PESTO PADAŽAS...
Graikija, Corinth
...Inovatyvi sraigių ir klasikinio Viduržemio jūros padažo su baziliku kombinacija. Tiesiog sumaišykite padažą su bet kokia makaronų, ryžių ar quinoa rūšimi. Taip pat galite pridėti jį į kuskuso salotą arba tepti ant sumuštinio. Paruoštas padažas, tiesiog pašildykite ir mėgaukitės!
Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.
Italija, Città Di Castello
...triufelių makaronai, triufelių košė, juodųjų alyvuogių paštetas, aštrus padažas, pomidorai su triufeliais ar grybais. Taip pat džiovinti triufeliai stiklainiuose. Maisto paslaugoms puikūs baravykai ir užšaldyti triufeliai. Umbrijos ir Toskanos vynai. Nuo 1990 metų Tartufi Bianconi gamina triufelių specialybes ir triufelių prieskonius, tokius kaip triufelių aliejus ir risotto. Taip pat turime džiovintų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei