...Pridėtinis, naudojamas kaip tirštiklis, stabilizatorius ir emulgatorius, ksantano guma gaminama, kai Xanthomonas campestris bakterijų štamai maitinami gliukozės tirpalu, gautu iš kukurūzų, sojų, pieno ar kviečių.
SRS Nutrition Express turi sandėlius Europoje, nepriklausomai nuo FCA ar DDP sąlygų, abi gali būti teikiamos, tai labai patogu mūsų klientams.
Kitas pavadinimas: Ksantano guma...
...Sojųbaltymai yra aukštos kokybės baltymų šaltinis, gaunamas iš sojų pupelių. Kaip visiškai augalinis baltymų šaltinis, sojųbaltymai yra idealūs vegetariams ir veganams, tačiau tai taip pat puikus pasirinkimas tiems, kurie nori padidinti savo baltymų suvartojimą. Dėl savo universalumo ir maistinės vertės sojųbaltymai yra puikus papildymas bet kuriai dietai ir galingas sąjungininkas siekiant fitneso tikslų.
EC numeris:225-677-1
CAS Nr:9010-10-0...
... baltymas
Augalinis aliejus
Stabilizatoriai
Emulsiklis
Laisvai tekantis agentas
Cheminė:
Riebalai >= 58%
Angliavandeniai >= 25%
Baltymai (N X 6.38) >= 0.1%
Drėgmė <= 5.0%
Mikrobiologinė:
Bendras plokštelių skaičius <= 10000/g
E-kolia <= 90/100g
Salmonella - Neigiamas
Fizinė spalva: Grietinėlės / šviesiai geltona
Skonis ir kvapai: Tipiški apdegę dalelės
(ADPI): diskas A
Pakuotė: 25 kg popierinėje maišo su PE maišo vidiniu pamušalu
Saugojimas: Laikyti sausoje ir apsaugotoje sandėlyje su gera ventiliacija. Paletės aukštis neturi viršyti 10 dėžių.
Įsipareigoję teikti aukščiausios kokybės paslaugas, garantuojame sertifikuotus natūralius emulgatorius, tokius kaip sojos, saulėgrąžų sėklų ir rapsų lecitinas bei sojos dariniai. Siūlome specializuotą produktų asortimentą, pavyzdžiui, ekologišką be aliejaus saulėgrąžų lecitino, ekologišką rapsų aliejų, riebalų sojų miltus ir sojų miltus su mažu riebalų kiekiu, išlaikydami Europos kilmės tapatybę...