Džiovinimo / valymo metu siekiama, kad per krosnies šildymą būtų išgarinami arba sudeginami skysti arba aliejingi likučiai iš komponento paviršiaus ar...
Džiovinti geltonieji abrikosai yra skanus ir sveikas užkandis, gautas pašalinus vandens kiekį iš šviežių geltonųjų abrikosų. Specialus džiovinimo proc...
Džiovintos baltos moralės yra skanus ir maistingas užkandis, turintis daug sveikatos privalumų. Šios kramtomos ir saldžios uogos kruopščiai džiovinamo...
Su tūkstančių metų patirtimi gyvulininkystėje, žaliomis ir plačiomis pievomis bei švelniu, vidutiniu klimatu, Grand Caractère pasirinko Airiją, kur su...
Dvasinis gėrimas: Koks nuostabus atradimas – šis japonų džinas KI NO BI iš Kioto distilerijos! Jo elegancija ir rafinuotumas yra įspūdingi, o aromatas...
Kabkab data auga Irano pietuose, netoli Ahvazo miesto. Gamintojas, su kuriuo nusprendėme dirbti, yra palmės plantacijos savininkas, perduodamas ją iš ...
Mūsų žalieji vynuogės auginamos Khorasano regione šiaurės rytų šalyje. Mūsų gamintojas jas augina, o tada, kai jos subręsta, džiovina saulėje.
Mūsų ža...
Paskutinė mūsų asortimento kūrinys, Jinkoa Egiazki, su savo egzotiniais skoniais yra toks pat rankų darbo ir vietinis kaip ir visos mūsų likerio. Maža...
Patxaran Egiazki yra rankų darbo likeris, turintis subalansuotus ir mažai saldžius aromatus, kurie įtikino visus baskų likerio mėgėjus! Iš pirmo žvilg...
Anksčiau kiekviena šeima gamindavo savo patxaką, tačiau jo gamyba palaipsniui tapo marginalizuota. Tai yra charakteringa likerio, pažymėto baskų krašt...
La Manzana Egiazki yra peržiūrėta klasikinės žaliųjų obuolių likerio versija. Rankiniu būdu gaminama distiliuojant žaliuosius obuolius, mūsų receptas ...
Jis taip pat vadinamas "Dievų nektaro likeriu". Ideali gėrimas, nepriklausomai nuo progos. Apie tai buvo dainuojama, ir visos dainos yra linksmos ir į...
Kalypso yra kvietimas į kelionę. Keturi skirtingi citrusai buvo pasirinkti, kad suteiktų šiai receptūrai sudėtingumo. Apelsinas ir greipfrutas suteiki...
Šaltalankis, cukrus, vanduo, alkoholis ir anyžius.
Dviguba maceracija. Pirmasis etapas yra šaltas ekstraktas. Tai trijų savaičių trukmės priešmacerac...
Bidaia, tai "kelionė" baskų kalba, yra unikalus kubietiškas romas. Po 3 metų brandinimo Kuboje, mūsų romas buvo tobulinamas Armagnac ir Irouleguy Doma...
Grand classique liqueūrų šeimoje, Egiazki greitai nusprendė sukurti savo mėtų likerio receptą. Mūsų liqueūrų asortimentas labiau orientuotas į saldumą...
NORITE VYSTYTI SAVO PREKĖS ŽENKLĄ?
Atsižvelgdami į nuolatinį inovacijų ieškojimą ir kiekvieno kliento pasitenkinimo užtikrinimą, siūlome galimybę kurt...