Embutidos La Hoguera S.A. yra agroalimentarinė įmonė, pradėjusi savo veiklą 1986 metais, kaip viso projekto, apimančio visą grandinę nuo kiaulių auginimo, skerdyklos, skerdimo salės iki produktų transformacijos, tęsinys.
Filozofija, su kuria buvo pradėtas šis projektas, kilo iš keturių partnerių, turinčių idėją sukurti pridėtinę vertę kiaulių produkcijai ir tuo pačiu sukurti darbo vietas, padedan...
... (antienos mėsa, anties širdis, anties kepenys, anties skrandis).
Mūsų šunų konservai su vieninteliu baltymu - antiena iš Beckers Beste Tiernahrung - yra lengvai virškinami ir ypač rekomenduojami alergiškiems šunims, nes yra tik viena baltymų šaltinis ir visas produktas gaminamas be grūdų.
Visi Beckers Beste Tiernahrung produktai yra be pridėtinio cukraus, dažiklių, aromatų ir konservantų. Mūsų konservavimas vyksta visiškai natūraliai mūsų pačių sultinyje. Mes gaminame tik Vokietijoje, o ingredientai taip pat kilę iš Vokietijos.
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
...NAMINIS DŽERKIS (DŽERKIS) pagamintas iš liesos jautienos šlaunies, 100% lietuviško kilmės, iš kurios buvo pašalinta visa riebalų dalis, supjaustytas juostelėmis ir tada išdžiovintas, kas užkerta kelią gedimui. Paprastai šis džiovinimas apima druskos pridėjimą, kad būtų išvengta bakterijų vystymosi mėsoje, taip pat prieskonių, kad pagerėtų skonis, prieš pašalinant drėgmę. Žodis "DŽERKIS" kilęs iš charki, kuris atsirado iš vietinių Šiaurės Amerikos gyventojų Quechua kalbos ir reiškia "išdžiovinta, sūdyta mėsa".
Pivac prekės ženklas yra aukštos kokybės sūdyto maisto sinonimas, tarp kurio mūsų naminis prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) ir sūdyta kaklo mėsa (Kraški vrat) pelnytai ir didžiuodamiesi užima pirmąją vietą. Netolimoje ateityje švęsime 60 metų egzistavimo ir sėkmingos veiklos sukaktį. Todėl norime pasidalinti savo istorija, tradicija, kokybe ir ateitimi su didele...
... darbo alaus, naminis alus, dvigubai fermentuotas alus, nefiltruotas alus, be pridėtinio anglies dioksido, ispanų rankų darbo alaus. Arba šiek tiek grynojo spiritu, naminis romas, kaip grietinėlės spiritas, žolelių spiritas, žolelių likeris, spiritas su medumi, likeris su medumi, medaus romas.