... žalias avies pienas
Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija
Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko
Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve
Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
...100% Manchego avies pieno sūris, su natūralia gelsva plutele, kreminis, dramblio kaulo spalvos, pasižymi geru aromatu ir skoniu, prieinamas įvairių brandinimo profilių.
...Sūris pagamintas iš pasterizuoto Manchegos avių pieno ir sertifikuotas Manchego sūrių reguliavimo tarybos, turinčios kilmės nuorodą.
Pusiau brandintas Manchegosūris PDO Maese Miguel - brandintas 3 mėnesius.
Brandintas Manchegosūris PDO Maese Miguel - brandintas 6 mėnesius.
Brandintas Manchegosūris PDO Maese Miguel Reserva - brandintas 9 mėnesius.
Senovinis Manchegosūris PDO Maese Miguel Gran Reserva - brandintas 12 mėnesių.
...Produktas su dideliu potencialu; mūsų tvirtas AVIEČIŲ sūris, pagamintas iš pasterizuoto pieno, trumpai brandintas, su būdingu aromatu ir skoniu.
Apytikslis svoris vienai daliai: 3,400 kg.
Vienetai dėžutėje: 2...
...Spaustas sūris, pagamintas iš pasterizuoto arba žaliavinio pieno, gauto tik iš ekologiškai auginamų ir šeriamų Manchega avių, kontroliuojamas Manchego sūrio kilmės pavadinimo reguliavimo tarybos.
...Manchegosūris gaminamas La Manchos regione, naudojant Manchega veislės avių pieną, kuris suteikia unikalų skonį šiam produktui.
Jis gaminamas visus metus. Skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris brandinamas mažiausiai 60 dienų, brandintas - 180 dienų, o senas - 365 dienas.
Sūrio vidus yra dramblio kaulo spalvos, su tolygiai...
Agrovillaserra S.L. gaminame aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų ir D.O.P. Manchego sūrį jau daugiau nei 20 metų. Amatiniai sūriai su apsaugota kilmės vieta, prieinami skirtingų brandinimo lygių. Alyvuogių aliejus, turintis didelę asmenybę ir skonį, prieinamas įvairiais formatais ir rūšimis. Villajos sūris gaminamas iš Manchego avies pieno, kuris yra mūsų Manchego sūrio pagrindinė žaliava...
... iš grynaveislių iberijos kiaulių. - Amatinė alaus darykla, su Viduržemio jūros akcentu, leidžia pajusti šiek tiek Sevilijos - Ispanijoje. - Šereso actas iš mūsų ūkių Kordoboje. - D.O. Manchegosūris, gaunamas iš išskirtinės genetikos galvijų. - Ekstra kategorijos ankštinės daržovės iš šeimos ūkių arba kitų ūkininkų geriausiose Ispanijos žemėse Astūrijoje, Salamankoje, Navaroje, Kastilijoje ir Leonėje bei Sevilijoje. - Natūrali medus ir žiedadulkės, šešios skirtingos monoflorinės rūšys visiems skoniams. - Amatiniai turronai, pagaminti 100% iš Marcona migdolų.