Lenkija, Poniec
...Tipas: Sojų Miltai Naudojimas: Galvijai, Vištos, Šunys, Žuvys, Arklys, Kiaulės Admixture (%): 1,5 Drėgmė (%): 10 Klasė: A Pakuotė: 50 kg maišas, toninis maišas Švara: 100%...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Sojų baltymų koncentratas (SPC) yra išgrynintas produktas, gautas iš nuluptų ir riebalų netekusių sojų miltų, atskiriant angliavandenius (tirpius cukrus) naudojant naujausias pažangias ekstrakcijos technologijas ES.
Lenkija, Wrocław
...Ingredientai: vaisių želė: vyšnia, juodieji serbentai, apelsinas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, želatinimo agentas (pektinai), kukurūzų miltai, rūgštingumo reguliatorius (natrio citratai, citrinos rūgštis), aromatas, dažikliai (tartrazinas, aluros raudona, mėlynas blizgesys, azorubinas, betaninas)), šokoladas 30% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas). Sudėtyje yra sojų. Gali būti pieno baltymų, sezamo, žemės riešutų, kitų riešutų. Miestas: Gdanskas...
Lenkija, Wrocław
...sojų tekstūra, sojų miltai, išrūgų baltymų koncentratas, WPC, išrūgų baltymų izoliatas, WPI, kolageno baltymai. 6. SKAIDULOS: Psyllium Husk, kvietinės skaidulos, bambuko skaidulos, žirnių skaidulos, sojų skaidulos, bulvių skaidulos, FIBREN anti-sinerizės skaidulos. 7. RŪGŠTYS IR JŲ DARINIAI: pieno rūgštis, laktoatai, kalcio laktoatas, kalio laktoatas, magnio laktoatas, citrinų rūgštis, natrio...
... ir Kanada. Žemės ūkio produktai ir agropramonės kompleksų perdirbimo produktai: GRŪDAI IR ALIEJINIAI AUGALAI kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, kukurūzai, saulėgrąžų sėklos, sojos pupelės, rapsai ALIEJINIŲ AUGALŲ PERDIRBIMO PRODUKTAI saulėgrąžų aliejus, sojų aliejus, rapsų aliejus, saulėgrąžų miltai, sojų miltai, rapsų miltai Visais produktų tiekimo etapais užtikrinama kokybės kontrolė, kad atitiktų kokybės rodiklius tarptautiniams standartams (naudojimo rodikliai, organoleptiniai rodikliai, saugos rodikliai, transportabilumo rodikliai).
Lenkija, Warszawa
...Energijos gėrimai. Prieskoniai. Trąšos. Šienas (avižos, miežiai, rapsai, kukurūzai, soros, granulių pavidalu). Džiovinti vaisiai (migdolai, lazdyno riešutai, žemės riešutai). Glitinas. Grūdai ir javų produktai (ryžiai, miežiai, rugiai, rapsai, kviečiai). Riebalai. Miltai (avižų, kukurūzų, sojų, kviečių...). Pieno produktai ir jų dariniai (suslėgtas pienas, karvės pienas, sojų pienas, augalinis pienas...