... patarimai: Hunkar Maraslim 500 gr Kakavos ledai yra puikus pasirinkimas kakavos mėgėjams. Taip pat gali būti patiekiami su įvairiais saldumynais ir vaisiais. Priklausomai nuo pageidavimų, galima pridėti garnyrų, tokių kaip šokolado padažas, zefyrai arba šviežių lazdynoriešutų trupiniai, kad būtų praturtintas skonis.
Laikymo patarimai: Produktas turi būti laikomas -18°C arba žemesnėje temperatūroje šaldiklyje. Rekomenduojama suvartoti per trumpą laiką po pakuotės atidarymo.
Pakuotė: Produktas pateikiamas higieniškoje ir tvirtoje plastikinėje pakuotėje.
Shyloh papuošalai platina Shyloh prekės ženklą jau beveik 10 metų. Įsikūrę Paryžiaus širdyje, Prancūzijoje, kviečiame jus apsilankyti mūsų parodoje, taip pat internetu adresu www.shylohpro.fr.
Mes siūlome gražius ir patvarius kasdienius papuošalus. Pagaminti iš nerūdijančio plieno, jie yra hipoalergiški, o papuošalų spalva nesikeičia nei laikui bėgant, nei kontaktuojant su vandeniu.
Būdamas didm...
...Maïski miško grybų padažas, šis klasikinis kreminis žiemos padažas su keptais miško grybais yra kupinas skonio. Jis puikiai tinka prie keptos raudonos mėsos, traškiai keptos paukštienos, tačiau taip pat suteikia papildomą akcentą jūsų laukiniams patiekalams.
Pagrindinėje nuotraukoje mes šį padažą papildėme mėlynai dryžuotu sūriu, tokiu kaip Gorgonzola arba Mėlynas Achelse, lazdynoriešutų gabaliukais ir rozmarino lapeliais. Ant antros nuotraukos matote keptą kiškio nugarą, bulvių rutuliukus, Maïski obuolius su spanguolėmis ir mūsų miško grybų padažą!
... rūgšties kiekį. Priklausomai nuo kilmės šalies, riebalų rūgščių spektras skiriasi. Aliejus yra labai geras energijos šaltinis ir lengvai virškinamas.
Naudojimas:
Kosmetika:
* Masažo aliejus
* Pagrindinis aliejus mišiniams
Maistas:
* Padažas
* Kepimo ir kepimo aliejus
* Maisto aliejus
CAS:84012-21-5; 185630-72-2
EINECS:281-667-7
Spalva:geltona
Kvapas:riešutų, lazdyno
INCI:Corylus Avellana Seed Oil
Laikymas:vėsioje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje, laikyti uždarytuose induose.
... sezono uogienės stiklainis.
- Keptų lazdynoriešutų stiklainis su Guérande druska, kurį galite pabarstyti ant visų savo patiekalų, kad juos pagerintumėte.
- Morkų ir kmynų kremas, skirtas tepti ant sūrių sausainių ar duonos riekelių, šaltai.
- Sūrio tuilių maišelis.
- Pomidorų padažas su Korso avies sūrio gabaliukais.
- Visam tam palydėti, mes pasirinkome vietinį vyną iš Korso veislių.