Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Prancūzija, Carquefou
...Mūsų pusiau sūdyta produktų linija apima didžiuosius klasikus iš mėsos gamybos, tokius kaip blauzda, krūtinėlė, pečių... ir tradicinį rūkyjimą. Taip pat ji apima rinkinius žiemos patiekalams, tokiems kaip raugintų kopūstų asortimentai, mažai sūdyta lęšių patiekalas, troškinys, aštrus pečius ir kt. Nepamirštame ir šiltų akimirkų su tradiciškai rūkyta jautienos filė.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 100 % Baltasis Vynas, gautas iš ekologiškų vynuogių, - Provanso žolelių puokštė (čiobrelis, lauras ir rozmarinas), gauta iš ekologiškų šaltinių. - Nepasterizuotas. Naudojimo patarimai : Vištienos troškinys su actu, lęšių salotos arba baltųjų pupelių salotos. Šis actas suteiks jūsų patiekalams Viduržemio jūros skonį. Su lauro, čiobrelio ir rozmarino aromatais, tai idealus actas vasaros salotoms. Šis produktas yra be alergenų ir konservantų. Yra 25 cl talpos.