... standi. Įsitikinkite, kad šie ingredientai sudaro gražią, orią masę.
Tada išspauskite citriną ir šiek tiek ją pašildykite. Įpilkite šio sulčių į kiaušinių mišinį ir švelniai išmaišykite.
Kitoje dubenyje suplakite kiaušinių baltymus, sumaišytus su cukraus pudra, kol gausite vientisą kiaušinių baltymų putą. Tada į kiaušinių/citrinos mišinį įpilkite limoncello. Galiausiai, švelniai įmaišykite plaktą grietinėlę ir kiaušinių baltymų putą, kol viskas susijungs.
Nuo 1998 metų įvairios Turkijos Viduržemio jūros kepyklos buvo atidarytos didžiausiuose Belgijos miestuose, tokiuose kaip Briuselis ir Antverpenas. Be tradicinių Belgijos ir Prancūzijos kepinių, tokių kaip kruasanai, šokoladiniai ritinėliai ir kt., taip pat buvo labai didelis poreikis Viduržemio jūros kepiniams ir sumuštiniams, tokiems kaip simit, börek, užpildyti skaniu feta sūriu, alyvuogėmis, š...
...Mūsų visiškai naujas užpilas yra skanus pyragas, laukiantis, kol bus suvalgytas. Šis arbata pagaminta iš aukščiausios kokybės Rooibos ir karamelės cukraus. Galbūt tai yra mūsų paprasčiausias receptas iki šiol, tačiau tai nereiškia, kad jis nėra pakankamai skanus, kad būtų galima mėgautis bet kuriuo paros metu.
Stilius: 60g pakelis
Užpilo trukmė: 7 min
Užpilo temperatūra: 100°C/212°F
Mėgaukitės: Tik karštas...