Danija, Taastrup
...Šaldyta kiaulienos pečių be kaulo. Mūsų pagrindinis tikslas yra patenkinti mūsų klientus ir palaikyti ilgalaikius verslo santykius. Taip pat mūsų šaldyta kiauliena yra specialiai rankiniu būdu skerdžiama pagal islamo (HALAL) ir tarptautinius reikalavimus. Mes griežtai laikomės visų humaniško gyvūnų elgesio ir skerdimo reikalavimų, įskaitant pjovimo tikslumą. Mes tiekiame FOB / CIF bet kuriame...
Ispanija, Murcia
...Išgydytas mėsos produktas, pagamintas iš mėsos, atitinkančios raumenų masę su kaulu, koja ir kanopomis priekinės galūnės pusės pusiau skerdienos, Iberijos kiaulės, kuri šeriama ąžuolo giliomis ir natūraliomis ištekliais, ir bus tinkamas žmonių vartojimui. Svoris vienetui, maždaug 2,5 kg. SVORIS: 2-3 kg...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuume supakuota esant žemesnei nei 5ºC temperatūrai. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Karštas pjaustymas, aušinimas, V formos pjaustymas, sūdymas, natūralus džiovinimas ir brandinimas rūsyje. Ingredientai: Kiaušinių kiaulės pečių mėsa ir jūros druska...
Prancūzija, Saint-Brice-En-Cogles
...Šaldyta kiauliena, kiaulės kojos, kiaulės šonkauliai, kiaulės liežuvis, kiaulės kūnas, kiaulės pečių - Mes esame kiaulienos skerdykla Prancūzijoje. Mes parduodame kokybiškas kiaulės kūnas ir kiaulienos pjaustinius labai prieinamomis kainomis, kurias vertina mūsų klientai. Mūsų gamykla yra patvirtinta eksportuoti į Kiniją, Rusiją, Singapūrą ir daugelį kitų šalių visame pasaulyje. Mes siūlome...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
Jungtiniai Arabų Emyratai, Dubai
...Kiaulienos pečių dalis yra aukščiausios kokybės mėsos pjaustymas. Sultinga mėsa turi minimalų kiekį jungiamojo audinio, o riebaliniai pluoštai tolygiai pasiskirstę raumenyse. Gamintojas: Ukraina Charakteristika: Šaldyta, Užšaldyta Šaldyti produktai: 12 dienų 0 +4 ºC temperatūroje Užšaldyti produktai: 6 mėnesiai -18 ºC temperatūroje...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Produktas pagamintas iš priekinių galūnių (įskaitant koją ir kaulą) iš suaugusių kiaulių, kurios buvo tinkamai sūdyti ir brandinami. Iberijos kiaulės Brisa Iberijos kiaulės Brisa turi ypatingų savybių, kurios jas ryškiai išskiria iš kitų, todėl gaunami aukščiausios kokybės Iberijos produktai. Tai yra genetiškai turtingi egzemplioriai, kurių kilmė yra iš Viduržemio jūros subtipų Sus Scrofa...
Ispanija, Aracena
...Kiaulės užpakalinė dalis, šeriamas grūdais ir žole. Jausmas, jis formuojamas iš kruopščiai atrinktų kumpių ir pečių, kurie gaunami iš tradiciškai auginamų kiaulių. Jų maitinimas buvo natūralus, kas atsispindi kiekvienos dalies kokybėje.
Italija, Mesoraca
...Sausainiai yra vienas populiariausių mėsos gaminių Italijoje, ypač Kalabrijoje, kur jie išsiskiria ryškiai raudona spalva ir aštrumu. Jie gaminami griežtai iš kiaulės pečių ir pilvo, prie kurių pridedama lašiniai, visi ingredientai smulkiai supjaustomi atskirai, o vėliau sumaišomi kartu su Kalabrijos mėsos gaminiams būdingais prieskoniais: pipirais, aitriosiomis paprikomis, laukiniais krapais...
Suomija, Turku
...Malta Australijos laisvai auginamo kiaulės pečių mėsa. Idealu mėsos kukuliams, mėsos kepiniui ar lasagnei.
Prancūzija, La Garde
... kaulas, Be kaulų kojos, Kepenys, Be kaulų nugarinė, Kasos, Šonkauliai, Pečių pjaustyti taukai, Uodegos, Filė, Pjaustymas 60/40, Pjaustymas 70/30, Pjaustymas 80/20, Pjaustymas 85/15, Pjaustymas 90/10, Vidaus organai. Bendros produkto specifikacijos: Švarus, Be nemalonaus kvapo, Be plunksnų, Be kraujo, Be cheminio nudegimo, Be juodų dėmių. Siuntimo detalės: Siuntimo metodas: 40 pėdų aukštos kokybės...
Nyderlandai, Ottersum
...1. Kaklas: Kiekvienas gabalas sveria 0,8 kg grynojo svorio min. 2. Pečių: Kiekvienas gabalas sveria 1,35 kg grynojo svorio min. 3. Juosmuo: Kiekvienas gabalas sveria 0,55 kg grynojo svorio min. 4. Kojos: Kiekvienas gabalas sveria 2,2 kg grynojo svorio min. Kiekviename mėsos gabale paliekama šiek tiek riebalų. Kiekviename kartone leidžiamas vienas mėsos gabalas, sveriantis mažiau nei nurodyta aukščiau. Pakuotė: Supakuota atskirai į kartonus, sveriančius po 25 kg grynojo svorio, išklotus polietileno maišu.
Nyderlandai, Hp Leusden
...Šaldyta kiauliena Specifikacija: Be odos, riebalų ir kaulų; kiekviena pusė skerdienos supjaustyta į šiuos keturis gabalus: 1. Kaklas: Kiekvienas gabalas sveria ne mažiau kaip 0,8 kg. 2. Pečių: Kiekvienas gabalas sveria ne mažiau kaip 1,35 kg. 3. Nugarinė: Kiekvienas gabalas sveria ne mažiau kaip 0,55 kg. 4. Kojos: Kiekvienas gabalas sveria ne mažiau kaip 2,2 kg. Kiekviename mėsos gabale...
Nyderlandai, Halle
...Tikri lauko kiaulių sprandiniai, tiesiai iš ūkininko. Sprandiniai pjaunami iš kiaulės kaklo/pečių. Tai gražiai tamsiai spalvotas ir puikiai marmuruotas mėsa. Sprandiniai iš tikrųjų yra pečių šonkauliai, tačiau be kaulo ir dažnai plonesni. Tai labai švelni ir sultinga mėsa, turinti daug skonio. Mes taip pat parduodame didelius sprandinio gabalus ant kepsninės, pavyzdžiui, trauktai kiaulienai...
... - Pečių dalis. - Nugarinė. - Papildomas paslaptis. - Plunksna. - Šonkaulių juosta. - Šašlykai. - Mišrūs. - Ir kiti Iberijos kiaulės produktai ir šalutiniai produktai. Geresniam tvarkymui jie pateikiami termiškai formuoti 1 kg induose. Mūsų darbo laikas yra nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 09:00 iki 14:00 ir nuo 16:00 iki 19:00. Dėl mūsų geografinės padėties, esant 48 km į pietus nuo Salamankos, turime greitą ir efektyvią nacionalinę distribuciją.
Prancūzija, Carquefou
...kiaulės žandų kepinys su ančių kepenų gabaliukais ir girolles, veršienos kepinys su moriliais. * Senovinis baltas boudin su grybais, kepenų paštetas, lašiša, St-Jacques Žiemos asortimentas: * Senovinė dešra: Tulūzos dešra * Pusiau sūdyta: blauzdikaulis, krūtinėlė, pečių * Senovinis rūkymas: dešra, blauzdikaulis, krūtinėlė, pečių * Mėsos specialybės: kepiniai (Orloff, šoninė, rūkyta, su slyvomis...) Vasaros asortimentas: * Senovinė dešra: chipolatos, chipolatos su žolelėmis, merguez, brasse dešra, faršas, chorizo kepti, mignon filė...
Ispanija, Sevilla
... pienelis, medaus garstyčios, meduje konservuotos vaisiai, iberijos kiaulienos paštetai, produktų pritaikymas, pavyzdžiui, aliejai, likeriai ir kt., dovanų krepšeliai, maisto gaminiai, tokie kaip bulių uodegos dešra, kiaulės kojų dešra, tuno dešra ir kiti gaminiai, nepasterizuoti ožkų sūriai iš žaliavos pieno, minkšti sūriai, brandinti sūriai tiek iš avies, tiek iš ožkos, sūrio kremai, o galiausiai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei