...Kapari ir kaparų pasta įvairiomis versijomis
Kapariai skirstomi į skirtingas klases pagal jų dydį, o taisyklė yra tokia: kuo mažesnė kaparų pumpuras, tuo geresnis ir subtilesnis skonis bei kokybė.
- nonpareille (apie 5-7 mm)
- surfines (apie 7-8 mm)
- capucines (apie 8-9 mm)
- capotes (apie 9-11 mm)
- fines (apie 11-13 mm)
- hors calibre (apie 13-15 mm)
individualūs užpilų receptai galimi
Taip pat siūlome kaparų obuolius bei kaparų pastą pagal individualius receptus.
Nuo 2010 metų, ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA specializuojasi džiovintų vaisių skrudinime. Dirbame amatininkų būdu, be konservantų, be priedų ir be dažiklių. Mūsų produktai skrudinami tik pagal užsakymą, todėl išlaikome šviežumo skonį. Visi mūsų produktai skrudinami be aliejaus.
Siūlome savo klientams platų pakuočių pasirinkimą: 3 kg arba 5 kg didmeninės pakuotės, MDD maišeliai, taip pat 300 g stik...
...Kapariai surfines dydis 7/8 mm, traškūs ir kvapnūs. Vertinami už jų rūgštų ir kartų skonį.
Idealiai tinka padažams ruošti arba žuviai patiekti.
Ingredientai: Kapariai, vanduo, actas, druska
Taip pat prieinama 720ml stiklainyje.
...Dideli kapariai, klasifikuojami kaip fine (11-13 mm), turi švelnesnę tekstūrą, palyginti su kitomis klasėmis. Fine klasės kapariai, naudojami žuvies receptuose, kuriuose yra kepimo orkaitėje, taip pat yra įvairių padažų, kurie dera su mėsa, žuvimi ir vištiena, gamybos dalis.
Druskos tirpale paruošti fine klasės Naturelez natūralūs kapariai neturi jokių priedų ir buvo derliaus nuimti tvariais žemės ūkio metodais Osmancik regione, Čorume.
Produkto informacija
Klasė: Fine (11-13 mm)
Paruošimas: Druskoje
Stiklainio talpa: 1000 cc
Neto svoris: 1 kg
Nuskaitymo svoris: 700 g...
Fruyper buvo sukurtas, kad pasiūlytų puikią alyvuogę, atspindinčią aistrą, kurią dedame į jos atranką, gamybą ir pakavimą.
Siūlome platų alyvuogių ir marinatų asortimentą, pritaikytą skirtingų rinkų, kuriose veikia įmonė, skoniams.
Įsipareigoję žemei, mes ją prižiūrime, kad išsaugotume jos savybes ir rūpintumėmės ateities kartomis.
Produktai
Alyvuogės žalios su ir be kauliukų, žalios alyvuogės įdarytos; ančiuviais, tunu, citrina, paprika, lašiša.
Alyvuogės Gordal su ir be kauliukų, įdarytos agurkais.
Juodos alyvuogės su ir be kauliukų.
Kapariai.
Kapariukai.
Saldžios banderillos.
Pipirranas.