...Kakavosmasė, dar vadinama kakavos likūru, gaunama sumalant ekologiškas kakavos pupeles, o jos kokybė gali skirtis priklausomai nuo naudojamų pupelių kokybės. Mūsų pupelės yra ekologiškos ir natūralios.
...Kakavos skystis (dar žinomas kaip kakavosmasė) yra pagrindinė sudedamoji dalis visų šokoladų gamyboje. Tai pirmasis skystas produktas, gaunamas iš kakavos pupelių spaudimo. Kakavos skystis yra tiek kakavos sviesto, tiek kakavos miltelių šaltinis. Po fermentacijos kakavos pupelės patenka į aukštos temperatūros apdorojimo procesą, naudojant mikronizatorių, kuris leidžia atskirti lukštą nuo pupelės. Po to kakavos pupelės yra sutraiškomos, o vėdinimo mašina naudojama lukštui pašalinti, taip surenkant tik kakavos pupeles. Po skrudinimo pupelės yra sumalamos ir apdorojamos į kakavos skystį.
...Atraskite ekologišką Criollo kakavosmasę iš Madagaskaro tiesiai iš gamintojo, Comptoir Des Epices Madagascar.
Ši kakavosmasė gaminama iš Criollo kakavos pupelių, auginamų prabangiame Madagaskaro regione, laikantis griežtų ekologinių standartų. Su savo rafinuotu skoniu ir subtiliais aromatais, ši kakavosmasė yra tikras lobis, tiesiai iš gamintojo, garantuojantis aukščiausią kokybę ir visišką...
...
Ingredientai: kokosų cukrus*, kakavos milteliai*, juodasis šokoladas* 20% [kakava: 88% minimum] (kakavosmasė*, kakavos sviestas*, kokosų cukrus*)
*Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos.
Maistinė vertė 100 ml paruošto produkto**
Energija: 276 kJ / 66 kcal
Riebalai: 2,4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g)
Angliavandeniai: 7,1 g (iš jų cukrūs: 6,8 g)
Maisto skaidulos: 0,7 g
Baltymai: 3,6 g
Ekologiškas: Taip
Pakuotė: 300g, 1kg, 5kg
100% Augalinis: Taip...
...Tai gaunama iš kakavos skysčio arba pastos spaudimo ir yra pagrindinė sudedamoji dalis šokolado ir saldumynų gamyboje. Ji taip pat naudojama kosmetikos sektoriuje.
Peržiūrėkite tris (3) 100% dezodoruotus ir du (2) natūralius sviesto variantus, atsižvelgdami į savo reikalavimus.
Prezentacija:
• Blokai (kieti) 25 kg
• Skystis dideliais kiekiais (bakai)
Daugiau informacijos apie mūsų produktus, techninius duomenų lapus ir/arba platinimą, prašome kreiptis į mūsų pardavimo komandą. Mes mielai jums padėsime ir pasiūlysime variantus, pritaikytus jūsų reikalavimams.
...Kakavos milteliai, alkalizuoti, ekologiški
Kakavos medžiai, iš kurių gaminami kakavos milteliai, iš pradžių auga Pietų Amerikoje. Kakavos medžiai (Theobroma) gamina ankštis, kurių ilgis svyruoja nuo 15 iki 25 cm. Kiekvienoje ankštyje yra nuo 20 iki 40 pupelių, esančių tam tikroje masėje. Žalios pupelės yra maždaug 2,5 cm ilgio. Po derliaus nuėmimo ankštys atidaromos ir ištuštinamos. Išimta masė...
Nuo įmonės įkūrimo 1970 metais esame kompetentingas žaliavų tiekėjas maisto pramonei. Mūsų klientai visoje Europoje apima, be kitų, daugelį žinomų įmonių saldumynų, kepinių, ledų ir šaldytų maisto produktų pramonėje. Mūsų dėmesys sutelktas į patikimą pasaulinę tiekėjų struktūrą, aukščiausios kokybės produktus ir kainų sąžiningumą. Dėl gerai organizuotos sandėlio sistemos galime greitai patenkinti ...
...efektyvios konstrukcijos ir plataus reguliavimo diapazono AS-60 oro separatorius turi daug taikymo galimybių. Šis separatorius gali būti naudojamas atskirai, įrengtas stacionariuose grūdų valymo linijose arba naudojamas kaip mobilios grūdų valymo įrangos dalis.
Veikimas, tonomis per valandą: iki 60
Masė, kg: 185
Galia, kW: 2,2...
...Tai todėl, kad mes mylime migdolus visomis formomis, šefas sukūrė užtepiamą pastą...
Būklė: Naujas
INGRIDIENTAI: Migdolai 43%, pieno šokoladas (kakavos sviestas, kakavosmasė, lecitinas)
Neto svoris: 230 g
Kilmė: Korsika...
...Žemės riešutai, Riešutai, Pienas, Soja, Sezamas, Sulfurinis anhidridas ir sulfatai.
Naudojimas: Minkyti masę, kad ji taptų formuojama, tada formuoti ir išimti iš formos iš karto.
Naudojimo patarimas: Minkyti masę, kad ji taptų formuojama, tada formuoti ir išimti iš formos iš karto. Plastikinis šokoladas sukietėja po 24 valandų. Dėmesio, šokolado masė nepakenčia karščio, kuris ją ištirpdo ir blizgina.
Pakuotė: 500g modeliuojamos šokolado masės.
Nuoroda: D30.1
Sandėlyje: 10 Produktų
Išmatavimai: 500 Gr
SvorisKaina: 0.5...
...Kiekviename šokolado kvadratėlyje yra 10 mg CBD.
Juodojo šokolado ingredientai: ekologiška ir teisinga kakavosmasė iš Papua Naujosios Gvinėjos, cukrus, kakavos sviestas, vanilės milteliai, CBD izoliatas. Gali būti glitimo ir riešutų pėdsakų.
Svoris: 90 gramų...
...Kartus šokoladas (kakavosmasė, cukrus, kakavos sviestas, emulgatorius: sojų lecitinas, Bourbon vanilė), rožių žiedlapiai, 23 karatų valgomi aukso dribsniai. Kakavosmasė ne mažiau kaip 60%.
Gali būti riešutų ir pieno.
... idealiu ingredientu kremuose, losjonuose ir po saulės produktų, taip pat lūpų balzamuose, nėštumo priežiūros produktuose ir muiluose. Tai gera alternatyva ekologiškam kakavos sviestui, kurį taip pat galime jums pasiūlyti.
Mūsų rafinuotas ekologiškas shea sviestas yra kreminės baltos iki geltonos spalvos ir turi neutralų aromatą. Jis kambario temperatūroje yra kietas.
Rafinuoto ekologiško shea sviesto gamybos procese shea riešutai yra renkami, sutrinami į masę.
INCI: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER
CAS: 194043-92-0 / 91080-23-8
EINECS: 293-515-7...
...skatins svorio metimo procesą pagal dvi pagrindines taisykles:
- Pateikti kūnui reikiamą baltymų kiekį raumenų masės išlaikymui.
- Priversti organizmą, sumažinus kalorijų kiekį, pasisemti papildomos energijos iš riebalų masės.
INGRIDIENTAI:
Pieno baltymai (emulsiklis: sojos lecitinas), kakavos milteliai (sojos lecitinas) (14,2%), tirštikliai: karboksimetilceliuliozė
Svoris: 245 g
Kiekis / Talpa: 7 maišeliai po 26 g...
...LECKER`S šokoladiniai lašeliai yra švelniai tirpstantis kartusis šokoladas, puikiai tinkantis glazūravimui. Dėl lašelių formos šokoladą lengva dozuoti, taip pat jis gali būti naudojamas muesli ir desertų pagardinimui.
Ingredientai: Kakavosmasė*, Ruožinis cukrus*, Kakavos sviestas*, Emulgatorius SOJOS LECITINAS*
Alergenai: Soja
Vegetariška: Taip
Vegan: Taip...
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdyno riešutų kremu.
Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų.
Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavosmasė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.