Prancūzija, Valréas
...Kelionė tarp žemės ir jūros, gimusi iš Guérande druskos ir tikrų Provanso juodųjų triufelių drožlių, atskleidžia visą savo aromatinę galią. Degustacijos patarimai: Vienas žiupsnelis pakaks, kad pagerintumėte šviežių makaronų, risotto, baltos mėsos, carpaccio skonį, ir jis bus idealus ant foie gras ir kiaušinių. Naudokite tik paskutinę akimirką savo patiekaluose, kai virimas jau baigtas.
Prancūzija, Guérande
... kategoriją delikatesu, galingu ir nepamirštamu maistu. Jos žavingi aromatai, taip pat gebėjimas pagerinti visus patiekalus, su kuriais ji derinama, daro ją gražiausiu Prancūzijos gastronomijos brangakmeniu. Juodasis trumai puikiai dera su natūralios Fleur de Sel sūrumu, kuris apgaubia savo skoniu ir suteikia jūsų patiekalams rafinuotą ir nepakartojamą prisilietimą. SKU:FSTN150...