... aukščiausios, pirmos ir antros klasės.
Grupė B: pagaminta iš minkštų stiklo kviečių miltų aukščiausios ir pirmos klasės.
Grupė C: pagaminta iš kviečių kepimo miltų aukščiausios ir pirmos klasės.
Kietųjų kviečių veislės turi didesnį glitimo kiekį ir mažesnį krakmolo kiekį nei minkštos. Iš jų pagaminti makaronai turi mažesnį glikemijos indeksą.
Makaronų paruošimo laipsnis gali skirtis priklausomai nuo jų tipo ir vietinių tradicijų. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #flour...
...konservuota
Mėsos
Mėsa, virta ir sūdyta
Mineralinis vanduo
Įvairūs gyvūniniai produktai
Vidaus organai
Aliejai ir riebalai, valgomi
Makaronai
Naminių gyvūnų maistas
Cukrus
Neperdirbti augaliniai aliejai
Daržovės, konservuotos
Vynai
Vynai - Prancūzija
Vynai - Italija
Vynai - Ispanija
Grūdai ir javai
Įprasti kviečiai
Derliaus nuėmimas
Durum kviečiai
Aliejinių kultūrų...