Eboli (SA) San Vincenzo ūkis augina buivolus, gamindamas pieno produktus: buivolų mozzarella, scamorza ir caciocavallo. Turėdami galimybę kontroliuoti visą gamybos ciklą, kokybė yra garantuota ir sertifikuota. Pagrindinis jų tikslas nėra kiekis, o produktų kokybė. Svarbu pabrėžti, kad septynis metus iš eilės San Vincenzo ūkis buvo pripažintas AIA (Italijos augintojų asociacijos) kaip geriausias ūk...
Nuo 1987 metų esame Toskanoje, siūlydami platų maisto specialybių asortimentą delikatesams ir maitinimui. Nuo 1997 metų įmonė pradėjo orientuotą kelią...
Kai Ferdinandas Bagarani įkūrė sūrių gamyklą Mamma Maremma, tai buvo vos daugiau nei laboratorija, kurioje buvo gaminamos iš esmės rikotos ir pora caciottų rūšių. Per pusę amžiaus asortimentas praturtėjo skoniais ir tekstūromis, kurios yra įsišaknijusios tradicijoje ir regiono ypatumose. Tai Maremma, švenčiama Macchiaioli paveiksluose ir kurią Giosué Carducci apibūdino kaip „saldaus krašto“.