Italija, Milano
...Fitness Coffee Antioxidant pristato puikų skonio harmoniją tarp kavos, žolelių ir prieskonių, siūlantis gėrimą su sudėtingu skoniu, turinčiu begalę atspalvių, tačiau turtingą vertingų antioksidantų. Antioksidantai yra molekulės, kurios priešingai veikia laisvųjų radikalų žalingą poveikį mūsų ląstelėms, padėdamos mums užkirsti kelią senėjimui, širdies ligoms ir vėžiui. Pasak palyginamojo mokslinio...
Italija, Reggio Emilia
Italija, Milano
... fizinis, natūralus. Nenaudojami jokie priedai ar cheminiai produktai. Česnako naudojimas maisto gamyboje ir mitybos ar sveikatos tyrimai neatskleidžia jokių neigiamų biologinių efektų. Pastaraisiais metais virėjai skyrė daug dėmesio juodajam česnakui, naudodami jį patiekalams, pavyzdžiui, vištienai, žuviai ir kt., pagardinti. Palyginti su šviežiu česnaku, juodasis česnakas neišskiria stipraus ir agresyvaus skonio dėl sumažėjusio alicino kiekio, kuris gamybos proceso metu buvo paverstas į antioksidantus.
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Kiauliena, Druska, Dextrozė, Natūralūs aromatai, Prieskoniai, Antioksidantai, E300, Konservantai, E250, E252 Kiauliena, Druska, Dextrozė, Natūralūs aromatai, Prieskoniai, Antioksidantai, E301, Konservantai, E250 Energijos vertė 326kcal 1326kj Riebalai 26,1gr, iš jų sočiųjų riebalų 8,9gr Angliavandeniai 1,4gr, iš jų cukrų 1,3gr Baltymai 23gr, maistinės skaidulos 0,02gr, druska 4,7...
Italija, Roma
Iš senovinių alyvmedžių, auginamų be jokių cheminių apdorojimų, šaltuoju būdu išgaunamas mūsų ekstra vieras alyvuogių aliejus, gaminamas amatininkų metodais, laikantis tradicijų ir naujausių kokybės standartų. Alyvų derlius renkami tinkamu brandos laiku. Po to, per dvi valandas pradedamas malimas. Tokiu būdu aliejus išlaiko visas maistingąsias medžiagas, tokias kaip polifenoliai ir kiti natūralūs antioksidantai, kurie galiausiai suteikia aliejui būdingą šviežiai nuskintų žalių alyvų skonį.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play