...Terminės ir hidroterminės procedūros maisto pramonėje naudojamos siekiant išvystyti skirtingas maisto savybes specifiniams taikymams. Šios procedūros keičia grūdų miltų, gemalų, sėlenų, krakmolo, skaidulų, ankštinių augalų ir jų darinių savybes. Visos VOMM terminės procedūros maisto sektoriuje yra visiškai natūralios, be cheminių priedų. Jos naudojamos „ŠVARA ETIKETĖ“ produktams gaminti. Bandomoji gamykla yra VOMM tyrimų ir plėtros skyriuje Rozzano.
...Pusiau kaukė CHR100 suteikia tinkamą apsaugą nuo kietųjų ir skystųjų dulkių bei aerozolių. Ji naudojama tokiose srityse kaip medicina, tekstilė, mėsos perdirbimas, metalurgija, statybos, plieno pramonė ir kt., siekiant apsaugoti nuo bakterijų, virusų, dulkių, rūko ir dūmų, kuriuose yra kalcio karbonato, molio, kaolino, celiuliozės, medvilnės, miltų, geležies metalų, augalinių ir mineralinių aliejų, metalų apdirbimo skysčių. Ypač lengva ir patogi, nereikalauja jokios priežiūros.
Mininni malūnų pramonė s.r.l. šiandien yra viena iš svarbiausių pramonės įmonių nacionaliniu mastu, dirbančių kietųjų kviečių malimo srityje, gaminant antrąją malimo semolą ir aukštos kokybės makaronų semolą. Siekiant šio tikslo, buvo būtina pastatyti naują įrenginį, pagrįstą moderniomis malimo technologijomis, sukurtomis Buhler, su 470 tonų malimo pajėgumu per 24 valandas. Didelis dėmesys buvo...
Italija, Curtarolo
Malimo pramonė...
Italija, Arce
Malūnas - Maisto pramonė...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei