Italija, Marmirolo
...Savarankiškai kyšančios minkštos kviečių miltų ir ryžių krakmolo mišinys, tinkamas emulguotų tešlų gamybai. Nepridedama jokių kvapiųjų medžiagų. Ypač tinkamas biskvitų ir minkštų pyragų gamybai. 10KG...
Italija, Guardiagrele
...Pusiau apdorotas produktas pinsa romana gamybai. Mišinys, pagamintas iš kvietinių miltų, sojos, ryžių ir raugintos tešlos. Formatas: 25 kg Dozavimas: 100%...
Italija, Crotone
...Akmens malimo miltai: miltų tipas "0" 35% + miltų tipas "1" 35% + durum kviečių semolina 30%...
Italija, Santa Maria La Carità
Sauso makaronų gamyba: naudojamas gamybos metodas yra švelnus ir iš esmės susideda iš 4 skirtingų etapų: Minkyjimo etapas: naudojame tik 100% itališkas kietųjų kviečių miltus, turinčius didelį baltymų kiekį. Kiekvienam makaronų tipui reikalingas tinkamas miltų ir vandens mišinys. Šaltas tešlos minkyjimas (ne aukštesnėje kaip 35°C temperatūroje) neleidžia „terminiam denatūravimui“ gliuteno...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei