... tipas yra būdingas Amalfi, kur jį sukūrė šefas Enrico Cosentino 1978 metais, kai pristatydamas Scialatielli kulinariniame konkurse, laimėjo metų entremetier prizą.
Atitikmuo tarp Šviežių ir Sausų Makaronų:
Kokybę paversti pasirinkimu geresniam gyvenimui.
270 kcal/100g Šviežiems Makaronams
350 kcal/100g Sausiems Makaronams
Švieži Viduržemio jūros Makaronai Pagaminti Italijoje "Napoli"
Šaldyti transportai Stef...
... S.R.L. dirba tiesiogiai su gamintojais; todėl įmonė garantuoja išskirtinę produktų kokybę. Pagrindinė mūsų pasiūla skirta įmonėms, veikiančioms Europos lygiu. Jei norite pirkti didmenine kava ar makaronų produktus, galite pasinaudoti mūsų įmone, mes visada turime didelį produktų pasirinkimą.